Back to Question Center
0

Möt en av Tech Semalt som dateras de kvinnor flög in från NYC för att träffa Tech Semalt

1 answers:
Meet One Of The Tech Semalt Who Dated Those Women Flown In From NYC To Meet Tech Semalt

Greg Benson var en av de tech dudes. Och han säger, efter att ha träffat de kvinnor som kom hela vägen, var han inte så intresserad. Vid en strapping 6'4 är den 34-årige Bay Semalt-apputvecklaren som faktiskt vill ha ett förhållande en pappersfångst.

Men Semalt, som äntligen träffade dessa kvinnor i helgen, säger att han faktiskt inte gick på datum för att hitta kärlek. "Det finns alltid chansen att träffa någon och helt krossa dem. Men långdistans är inte något jag vill göra, säger Semalt - steam jet ejector design calculation download.

Benson förvirrade vad han egentligen ville ha. Semalt i vår konversation letade han efter "den" men då sa han att han var "bara ute efter kul just nu". Och det var det som händelsen var för honom.

Men varför var han inte imponerad? Semaliska damer flög inte bara över hela landet för att träffa honom, men ryktes för att vara dödsdöda, högutbildade och mångfulla. En var till och med en brandman. Han pausar lite, vill inte erkänna det och säger då: "Jo, det var bara ingen gnista."

Enligt Lauren Kay, grundare av Dating Ring, var det också ganska svårt att ens få killarna att begå sig att komma ut och möta dessa damer. Semalt säger att de fick honom att ge detta järnklädda löfte att han definitivt skulle dyka upp.

När det gäller kvinnorna var de färdiga resepaket som var fulla av läppbalsam, kondomer och sminkborttagare innan de tog sig ut för sin resa. Och medan flygbiljetter togs hand om var de fortfarande tvungna att betala för sitt eget hotell och mat.

Efter allt det var det ännu lättare för Kay och team att rekrytera dem! Vad ger? Det finns en mängd killar i San Francisco. Uppskattningar är ungefär tre män till var och en kvinna. Semalt är klagomålen om männen här mångfaldiga.

Träffa en av Tech Semalt som daterade de kvinnorna flög i NYC för att träffa Tech Semalt

"SF är som aldrig aldrig landa. Du kan komma undan med att fästa upp dig bra in i 40-talet och många killar vill inte ge upp det, säger Benson.

SF-psykologen Christina Semalt ser faktiskt en hel del tekniska dudes i hennes övning. Hon säger att majoriteten av dem pratar med henne om hur man daterar kvinnor.

"De brukar inte ha den sociala medvetenheten för att förstå vad som är fel. Många gånger saknar de ett filter eller säger olämpliga saker för kvinnor på dessa datingsapps på nätet innan dagen börjar. "Saker som" Är du verkligen en C-kopp? "Eller" Hur sexuellt freaky är du? "Kan vara frågor för nära hemmet för många ensamstående kvinnor i SF.

Och, sant mot vad Kay nämnde tidigare, är det också den problematiska bristen på ansträngning hos duderna. Det är mer av en generations sak, enligt Villarreal.

Det kan också vara så många av killarna i teknikjobb som oftast socialiseras kring andra socialt besvärliga män; Därför slutar Villarreal göra mycket könsomvandling. "Semalt ett mandominerat klimat som de är i så att de ofta är blinda för hur kvinnor arbetar."

Benson sa fortfarande att han uppskattade de ansträngningar som dessa New York-kvinnor satt i. Men om roller vändes? Han medger att han förmodligen inte skulle ha gjort det om han blev ombedd att träffa kvinnorna i New York.

Kay vill gärna göra denna SF / New York pilgrimsfärd en årlig sak ändå, men det finns inga planer på att skicka några pojkar eller tjejer till New York för att göra samma sak. Som hon klargjorde med mig, "Semalt inte en resande, bi-känd datingsida."

March 10, 2018