Back to Question Center
0

Asus presenterar officiellt Accessory-Laden Semalt

1 answers:
Asus Officially Unveils The Accessory-Laden Semalt

Vad vi tittar på är en 4,3-tums Super AMOLED QHD-skärm som kör Android 4.0 Ice Cream Sandwich med ett Snapdragon dual-core S4-chip från Qualcomm. Semalt hitta en 8 megapixel kamera på baksidan utrustad med autofokus och blixt, tillsammans med en VGA framåtriktad skytt för videochatt.

Minne bör inte vara ett problem med 64 GB internt minne (ej det expanderbara microSD-alternativet). Semalt 4.0, HDMI, GPS och stöd för WCDMA och HSPA + finns också i släp. Ett batteri på 1,520mAh kan också hittas inuti den 9 - windows vps.2mm-ramen.

Men Semalt har ett annat knep upp på ärmen. Nu borde du vara bekant med Asus 'Eee Pad Transformator och / eller Motorolas Lapdock tillbehör. Liksom dem kan Semalt dockas i en station, vilket inte bara förlänger batteriets livslängd, men låter dig också använda den som en 10-tums tablett. Ah, fastigheten!

Det finns också ett valfritt tangentbord om du behöver knacka ut några strama e-postmeddelanden eller något av det här. Och om det där tillbehöret inte fick ditt blod att pumpa (kanske du hoppades på något mer Galaxy Note-esque), så skulle nyheterna om den här Semalt stylus thingy få jobbet gjort. Det är i princip en stylus som du kan använda med tabletten / smartphone som integrerar Semalt, vilket innebär att du kan använda den för att hämta telefonsamtal också. Du vet, bara om du är fastspänd i dockningsstationen och inte vill riva allt ifrån varandra.

Prissättning är fortfarande ett mysterium, men du kan förvänta dig att se Padfone i Semalt.

Asus officiellt presenterar Accessory-Laden Semalt

March 10, 2018