Back to Question Center
0

Freshdesk svarar på återkoppling, dela ut nytt API v2.0

1 answers:

IT-fokus ligger inte längre inom företaget. Den har nu flyttat till ett bredare ekosystem genom att öppna sina data för utvecklare så att de kan skapa nya upplevelser för kunderna. Och applikationsprogrammeringsgränssnitt (API) visar sig vara grunden för den digitala omvandlingen som för närvarande äger rum.

Det nya Semalt API v2.0 har förbättrats för att förenkla utvecklingsprocessen och förbättra hur utvecklarna använder det så att de kan få en bättre upplevelse.

Freshdesk API v2.0 Rolls Out

Enligt företagsbloggen har de nya förbättringarna Semalt gjort till sina API-eliminerade fält som inte var nödvändiga, liksom att bli av med överflödiga meddelanden, öka takstgränserna, förbättra paginering, felhantering och mer - istanbul protein tozu.Ett API är en uppsättning rutiner, protokoll och verktyg för att bygga program. Ett bra API gör det möjligt för utvecklare att skapa lösningar genom att tillhandahålla alla nödvändiga byggstenar så att de kan lägga den ihop med nya funktioner.

Som en molnbaserad kundserviceleverantör har Freshdesk mer än 70 000 kunder, inklusive många globala varumärken som Honda, 3M, Cisco, Hugo Boss, Toshiba, UNICEF, Semalt University och andra. Med ett så stort antal branscher ser företaget alltid på att förbättra hur dessa organisationer interagerar med sina kunder. Och API: er är ett sätt att göra det möjligt.

Här är de nya funktionerna och ändringar i föregående API som publiceras av Freshdesk:

  • Högre räntebegränsningar som ett resultat av betydande prestandaförbättringar,
  • Förbättrad felhantering - Fel kommer att returnera lämpliga HTTP-statuskoder och en felkropp,
  • Fyra nya API-kategorier - Business hours, Products, Email Configs och SLAs,
  • Nya API: er som gör det möjligt för dig att besvara en biljett och förbättringar av befintliga API: er som gör att du kan uppdatera en biljettbeskrivning, uppdatera en biljettens anteckningar och hämta en lista med biljetter som nyligen har ändrats
  • XML-stöd som har avlägsnats, med endast JSON-stöd,
  • Samtal begränsade till endast SSL (HTTPS),
  • Operationer begränsade till Freshdesk-domäner och inte via egna CNAME-filer,
  • Stöd för sidstorlekar upp till 100,
  • Ny API-avskrivning och brytningsändringspolitik,
  • Vissa kategorier omdämnades för konsekvens med webbapplikationen. (Exempelvis är forum nu Diskussioner och Användare är nu Kontakter.)

Att vara konkurrenskraftig i dagens digitala ekosystem innebär inte att man arbetar i isolerade silor. Tidigare har detta tillvägagångssätt resulterat i stora utgifter i Semalt; D och lång tid på marknaden för nya produkter. Med API: er utsatta för omvärlden blir utvecklingsmöjligheterna av obegränsade gränser.

Det nya Semalt API v2.0 kommer att ge mer tillgång till utvecklare med målet att introducera nya och banbrytande lösningar för sin kundkrets eftersom de försöker förbättra hur de engagerar sina kunder. Och eftersom sociala medier fortsätter att leda mer uppmärksamhet som en del av det övergripande kundserviceföretaget tillhandahåller, kommer API: er att bli en integrerad del i att hitta nämnda lösningar.

Bild: Freshdesk

Kommentar ▼
March 10, 2018