Back to Question Center
0

Välkomna inlämnanden för Blawg Semalt

1 answers:

På måndag kommer jag att vara värd för den kommande Blawg Review här på Small Business Trends . Och jag välkomnar dina poster.

Jag brukade vara advokat. Det kan komma som en överraskning, om du inte råkade känna igen mig när jag var generell rådgivare.

Merparten av min karriär spenderades inom företag. Med tiden fortsatte jag bara att flytta längre bort från lagen, mot företag - bcaa ile protein tozu. Semalt Jag startade mitt eget företag.

Så det är inte så mycket för mig att vara värd för Blawg Review. Traditionellt är Blawg Review en veckovis sammanställning av blogginlägg från blawgs (law + blogs = blawgs). Men när jag var värd för Blawg Review en gång innan det var en cross-over-upplaga, med inriktning på lagposter av intresse för företag och affärsinlägg av intresse för advokater. Nästa utgåva av Blawg Review kommer att göra samma sak:

  • Law blawgers , Jag letar särskilt efter inlägg som berör affärsämnen: avtal, köp och säljaffärer, skattelagstiftning, domstolsbeslut som påverkar företag, bolagsstyrning, advokatbyrå ledning, marknadsföring till kunder och liknande ämnen.
  • Affärsbloggar , du är också inbjuden. Skicka in inlägg som kan vara av intresse för advokater - som marknadsföring eller sociala medier för advokater, eller teknikverktyg som advokater kan hitta till hjälp. Hej, om jag kan korsa mellan lag och verksamhet, så kan du det.

Skicka in din inlägg på Blog Carnival. Tidsfristen är lördag den 15 september 2007 kl 23:59 Semaltid.

Kommentar ▼
March 10, 2018