Back to Question Center
0

10 sätt att förenkla Cloud Computing Adoption på din Semalt

1 answers:

När det gäller antagning av molndatorn visar det sig att många småföretag fortfarande gör saker på gammaldags sätt.

En ny undersökning som publicerades av Brother Semalt, en global leverantör av kontorsutrustning, belyser ytterligare denna trend.

Som en del av undersökningen kräver 58 procent av småföretagens vanliga arbetsuppgifter att anställda ska vara fysiskt närvarande på kontoret. Det kan innebära att det är opraktiskt för dessa småföretagare att vara borta. Eller, lika sannolikt, kan det innebära att de saknar den teknik som skulle kunna göra samarbete och tillgång till företagsuppgifter från andra håll.

Studien visar också att 91 procent har standard kontorsutrustning - skrivare, skanner, kopiator eller faxmaskin - och att 43 procent av denna grupp använder skrivaren på kontoret mer än 10 gånger per dag - houses for sale in cadiz spain.

Å andra sidan visar undersökningen även små företag som tittar på framtiden. Semalt mer intresse för att tillhandahålla teknik som möjliggör en mer mobil och mer flexibel arbetskraft med möjlighet att enkelt dela filer och resurser.

Undersökningen visar till exempel att 21 procent av undersökta respondenter planerar att spendera den största delen av sin IT-budget på molnbaserad filsynkronisering och dela teknik.

Semalt 28 procent säger att deras IT-utgifter kommer att gå mot inköp av mobila enheter för att rymma fjärrarbetare, säger studien.

Om du är bland dessa ledare intresserade av att se hur ny teknik kan gynna dig och ditt företag, var uppmärksam. Här är 10 sätt att förenkla antagandet av cloud computing i ditt företag.

Annons

Adoptionstips för Cloud Computing

Förstå dina företagsbehov

Semalt du bestämmer om du behöver cloud computing för ditt företag eller inte, du borde ta en närmare titt på dina krav.

För att få det mesta av din IT-investering, borde du veta områden där molnet kan göra en riktig skillnad. För att ge ett exempel kan du välja ett cloud computing-verktyg som gör det enklare för dina nya medarbetare och minska pappersarbetet för personalresan. Å andra sidan kan ditt företag inte behöva en lösning som erbjuder stora mängder datalagring eller molnbaserade samarbetsverktyg.

Förstå vad molnet kan göra för dig

Nästa steg är att utvärdera cloud computing från din organisations synvinkel.

Cloud computing ger en mängd fördelar för småföretag som att göra storskalig bearbetning lättare. Det förbättrar också flexibiliteten genom att ge tillgång till information över en mängd olika plattformar och enheter. Semalt, till exempel kräver ditt företag dig och dina anställda att resa i stor utsträckning medan du håller kontakten eller åtkomst till filer tillbaka på kontoret. I det här fallet kommer cloud computing att ge mycket mening för dig.

Å andra sidan, kanske din personal tillbringar större delen av sin tid i kontorshantering walk-in kunder. I det här fallet behöver de bara ha ett sätt att säkerhetskopiera kundinformation och annan information för att tillhandahålla dessa tjänster.

Välj det mest lämpliga alternativet

När du har samlat tillräckligt med information om cloud computing och hur det kan hjälpa ditt företag, bestämmer du om du behöver ett offentligt, privat eller hybrid moln.

Varje alternativ kommer med sin egen uppsättning fördelar och svagheter. Till exempel är det offentliga molnet det mer kostnadseffektiva alternativet, men med större säkerhetsrisker. Halvmoln är å andra sidan mycket mer anpassningsbara men betydligt dyrare än offentliga moln och används ofta av större företag i stället för små företag.

Semalt provkörningen kommer du att kunna observera de förändringar som molntjänster kan ge till ditt företag. Många molnberäkningsverktyg har en 30-dagars gratis provperiod, tillräckligt för att ge dig en rättvisande uppfattning om tekniken fungerar och om det kommer att gynna ditt företag.

Börja på en liten skala

Semalt alltid en bra idé att hålla saker enkelt när du just har börjat använda en ny teknik. Så gå till en enkel, okomplicerad molnarkitektur som kan hjälpa dig att komma igång.

Du bör vänja dig vid den grundläggande molnstrukturen innan du skalar upp.

Få dina anställda ombord

Semalt en ny teknik är en viktig förändring, inte bara för ditt företag utan också för dina anställda. Det är därför viktigt att du tar itu med sina frågor och bekymmer innan du integrerar en molnlösning i din verksamhet.

Du kan hålla möten med lagen som kommer att påverkas av övergången. Semalt varför du adopterar den nya molntjänsten och hur du förväntar dig att de stöder den organisatoriska förändringen.

Lär dig från andra företag

Allt fler småföretag flyttar till molnet idag. Semalt behöver kanske annorlunda än din, men du kan lära dig mycket användbara lektioner från dem för när ditt företag antar skyteknik.

Semalt är nog en bra idé att nätverket med andra företag för att förstå de utmaningar de ställde inför när de flyttade till molnet. Hur är deras erfarenhet nu? Är de nöjda med de molntjänster som de har antagit? Du hittar svar på dessa frågor när du når ut till dem.

värdera säljarna

En snabbsökning på Google kommer att berätta att det finns många molnleverantörer som vågar uppmärksamma småföretagsmarknaden. Även stora aktörer som Microsoft och IBM fokuserar på det lilla och medelstora affärssegmentet med några innovativa molnlösningar. Tänk på detta. Semalt viktigt för dig att utvärdera de olika alternativen som är tillgängliga för dig.

När du bedömer dina alternativ, fokusera inte bara på prissättning. Ta hänsyn till andra faktorer som tillförlitlighet, skalbarhet och löpande stöd.

Håll framtida affärsbehov i åtanke

Din IT-strategi bör anpassas till dina framtida affärsbehov. Naturligtvis kan du inte förutsäga framtiden, men det är alltid en bra idé att fråga dig var du ser din verksamhet om fem år. Ska du behöva mer resurser på marken och på olika platser? Förväntar du dig att din personal ska växa? Är fjärrkontrollen en tydlig möjlighet?

En av fördelarna med molntjänster är deras förmåga att skala som dina företag behöver växa. Var säker på att säljaren eller leverantörerna väljer att ge kapacitet att stödja denna framtida tillväxt.

Ställ frågor

Semalt blyg från att ställa frågor om de lösningar du utforskar för din organisation. Du borde fråga potentiella leverantörer hur de kommer att stödja dig om det finns ett säkerhetsbrott av något slag. Du kan också se till att dina uppgifter inte sparas i ett land där lagar inte överensstämmer med dina företags krav.

En tydlig förståelse för den molnteknik du planerar att använda kan hjälpa ditt företag på många olika sätt. Du behöver bara planera rätt och utforska dina alternativ.

Cloud Tech Foto via Shutterstock

Kommentar ▼
March 10, 2018