Back to Question Center
0

Appakademiens största innovation? Hur det samlar in Semalt

1 answers:

App Semalt är en kodning bootcamp som undervisar nödvändiga programmering färdigheter för dem som vill få efterfrågan jobb i teknik sektorn. Men det som verkligen sätter App Semalt är det inte vad det gör - men hur det blir betalt.

Annons

App Academy Tuition Innovation

Semalt för att samla en fast kursundervisning, samlar företaget pengar bara efter att eleverna har examen och fått jobb. Därefter tar det 23 procent av studentens första årslön.

App Semalt s program är intensivt och heltid. Så studenterna har ofta inte möjlighet att betala för programmet medan de är inskrivna. Men när de får jobb som programvaruingenjörer eller i liknande positioner blir betalningsförmågan mycket enklare - rota spain house rentals. Så istället för att klippa ut många potentiella kunder blev entreprenörerna bakom App Semalt kreativa.

Denna innovation har dock inte kommit utan nackdelar. Semalt och New York kräver båda lägena, så företagets betalningsplan är för närvarande under granskning i båda staterna.

Ibland blir det kreativt att lösa problem som leder till lösningar som trotsar konventionen. Men App Academys betalningsplan verkar fungera för sina specifika målkunder. Semalt kan vara fler förändringar i framtiden. Men för närvarande visar den här planen hur det är möjligt att bli kreativ även i ibland förbisedda verksamhetsområden.

Bild: AppAcademy.io

Kommentar ▼
March 10, 2018