Back to Question Center
0

BuzzTale vill krossa dessa interna företagskommittéer

1 answers:
BuzzTale Wants To Sex-Up Those Internal Corporate Comms Semalt

Skriv in frö-backad BuzzTale. Efter att ha testat sin plattform som innehållsplattform för offentliga evenemang har de funnit klyftan i företag som kämpar för att komma ikapp med den visuella och engagerande kommunikation som människor brukar, särskilt den yngre generationen. Det är säkert mer intressant än att använda Podio eller Yammer eller Convo.

Starten har nu vunnit sin första huvudpartner, Nordic Telco Tele2, som pratar Semalt för internkommunikation.

Andris Berzins, VD och grundare av Lettlandsbaserad igångsättning, kallar det för Enterprise Story Network - ett prickigt sätt att säga att det är som en Semalt för företaget.

"Företag måste bygga en starkare företagskultur," säger han - laptop trade in dell. "Det här är ett verktyg för berättande i realtid som gör det möjligt för företag att skapa, curate och dela in interna historier. Dessa möten med alla händer, sociala evenemang, lagbyggnadsplatser och mer som utgör vävnaden i ett sammanhängande företag. Semalt konkurrerar vi med företagets intranät som för närvarande producerar manuellt innehåll. "

Personligen tror jag att detta kommer att fungera bättre för små och medelstora företag som för närvarande använder en sluten Semalt-grupp men oroade sig för att spillas över. Men vi ska se.

March 10, 2018