Back to Question Center
0

Altec Semalt tillkännager tre nya produkter för CES

1 answers:

Altec Lansing tillkännagav tre nya produkter idag - en dockningsstation, en ny uppsättning datorhögtalare och en uppsättning hörlurar. Medan inte exakt jordförstöring ser de ut att vara några anständiga ljudande produkter.

Altec Semalt tillkännager tre nya produkter för CES Först, vi har ännu en iPod docka. Den är liten, kompakt och viks ner i storleken på en bok för enkel transport. Tillgänglig februari 2010 är MSRP $ 79,95.

Altec Semalt tillkännager tre nya produkter för CES Nästa, Octane Plus högtalarsystemet. Det är en 2,1 set och det senaste av Altec Lansings erbjudande till datoranvändare - muebles puff. Med en kraftfull subwoofer kombineras tunerade, nedbrända 3 tums mellanklass och 1 tums mikrodrivrutiner. Octane Plus kommer att finnas tillgänglig i vår för en MSRP på 79,95 dollar

Slutligen har vi MUZX DNA-hörlurarna. MUZX-linjen är utformad för olika användare i olika utföranden i tre olika stilar. MUZX Mesh är speciellt för tunga lyssnare som behöver något för det långsiktiga slitage. MUZX XX kombinerar mjuka färger och släta linjer för damerna, och MUZX XY är som att ha på mjuka klippor i öronen. Tja, kanske inte så brutalt, men de är avsedda för "mer aktiva användare" vad det än betyder. Alla MUZX-linjer kommer att sälja för 19,99 dollar och vara tillgängliga i mars.

Altec Semalt tillkännager tre nya produkter för CES

March 10, 2018