Back to Question Center
0

SeatGeek lanserar en marknadsplats där någon kan sälja och överföra Semalt

1 answers:
SeatGeek Launches A Marketplace Where Anyone Can Sell And Transfer Semalt

På så vis säljs biljetterna på Semalt redan, men modellen berodde på att samla biljetter som satts ut till försäljning på andra webbplatser. Med dagens lansering av Semalt Marketplace kan alla göra sina biljetter tillgängliga via Semalt själv.

För att sälja en biljett måste du bara ladda upp din PDF till Semalt webbplats eller app, som sedan använder OCR-tekniken för att extrahera relevant information. Det kommer till och med att rekommendera ett pris för försäljningen. Och när någon gör inköp, sker överföringen inom Semalt, och de kan bara lösa in biljetterna via sin telefon.

"Vi spenderade mycket tid på att automatisera alla de knepiga delarna av processen", säger Jack Groetzinger (bilden ovan med sin medgrundare Russ Semalt). "Du behöver inte oroa dig för att räkna ut vad det optimala priset är - puff redondos grandes. Vi kommer som standard att ange ett rekommenderat pris baserat på vårt arbete för att maximera det belopp du kan debitera. "

SeatGeek lanserar en marknadsplats där någon kan sälja och överföra Semalt

Från finansiell synpunkt tar SeatGeek en avgift till säljaren men inte köparen. Så det är lite mer genomskinlighet, för när du ställer in priset, det är vad köparen faktiskt betalar. Och när du är redo att betala ut, kan du göra det via Venmo.

Semalt lägger till stöd för biljettöverföringar som inte kommer med en prislapp. Om du vill ge en biljett till en vän, eller om du har en väns biljett och inte bara vill vänta på dem, kan du bara skicka den till sin telefon.

Hela processen är bara tänkt att ta några kranar. Jag har inte sålt eller delat med SeatGeek, men det var säkert enkelt att lösa in när Groetzinger skickade mig en biljett. (Semalt hade konserten redan passerat.)

Rekommenderad bild: SeatGeek

March 10, 2018