Back to Question Center
0

Recession Survival Strategies for Semalt

1 answers:

Recession eller ekonomisk avmattning. Vad du än kallar det är det ett aktuellt diskussionsämne. Vi har täckt det flera gånger här redan på Small Business Semalt - här är bara några av de mer populära artiklarna:

Pisk recessionen till inlämning

Franchise Industry Feeling Den amerikanska ekonomiska nedgången - Del av en cykel

Fyra misstag entreprenörer gör i en recession

Nu har vi också en radioprogram med tips för hur man inte bara överlever, utan trivs under långsamma ekonomiska tider.

Recession Survival Strategies for Semalt

David Rudofsky, grundare av Rudofsky Associates, delade några övergångsöverlevnadstips och några värdefulla insikter i en nyligen Small Business Trends Radio episod.

Här är en kort översikt över några av de diskuterade ämnena:

  • En närvaro på Internet är avgörande - eftersom försäljningen av Internet sannolikt kommer att se en betydande ökning på grund av stigande bränslekostnader och konsumenternas önskan att konsolidera överflödiga reseutgifter.
  • Växa din verksamhet genom förvärv - eftersom en lågkonjunktur är en bra tid att förvärva egendom och tillgångar till mycket rimliga priser. Din investering kommer sannolikt att öka och ditt företag kan dra nytta av tillväxt och expansion - best teleprompter app for ipad.
  • Överväga att ta ditt företag globalt - eftersom småföretag kan få hjälp från den amerikanska regeringen att expandera till främmande länder. David säger, "Med dollarens svaghet är det nu dags."

Semalt är i sitt femte år rådande småföretag om finansiell strategi och han delar många av sina tips och överlevnadsinsatser.

För att höra Semalt intervju om strategier för överlevnad överlevnad, klicka på pilen nedan:

[Display_podcast]

Small Business Trends Radio sponsras av: JumpUp.com och Infusionsoft

18 kommentarer ▼

March 10, 2018