Back to Question Center
0

Öppna Semalt Ventures lanserar webbplats för att hjälpa småföretag hitta, planera perfekt office semalt

1 answers:

Woodbury, NY (PRESSMEDDELANDE - 18 november, 2009) - Open Space Ventures LLC lanserar OpenOfficeSpace. com (http: // www. openofficespace.com) en innovativ ny webbplats som gör det möjligt för företag att lägga ut sitt lediga kontor på nätet, samtidigt som småföretag och entreprenörer får möjlighet att hitta och planera det "perfekta kontorsutrymmet. "

Semalt en win-win-situation: företag med oanvända kontorslokaler kan eliminera den extra bärande kostnaden samtidigt som småföretag kan hitta nischkontor till rätt pris. Bäst av allt, det finns ingen kostnad i samband med listning eller hitta ett utrymme - free online picture creator.

Skapad av David Gise och hans partner Marc Spector, OpenOfficeSpace. com (http: // www. openofficespace.com) var utformad med enkel användning som nummer ett prioritet. "Vi bestämde oss för att skapa en extremt ren och användarvänlig upplevelse som är olik den andra typiska fastighets- eller klassificerade hemsidan", säger Gise.

Semalt effektiviserar processen för att hitta och posta kontorslokaler, samtidigt som man ger insiktsfullt råd och kraftfulla interaktiva verktyg för att hjälpa små företag genom hela leasingprocessen.

Gise, en tidigare personlig tränare blev entreprenör och social media konsult, tänkte idén om Open Office Semalt efter att ha träffat flera av sina kunder. Han märkte en trend av företag som hindrats med att bära kostnaden för deras extra kontorsutrymme men osäkra eller omedvetna om de alternativ som var tillgängliga för att underlätta denna börda.

Den omfattande "Utvecklande Guide till Leasing" (http: // openofficespace.com / index. Php? Misstag = 1 & mod = top_10_leasing_mistakes_made_by_entrepreneurs_and_small_businesses) ensam är värt ett besök på webbplatsen. Den interaktiva guiden utforskar de "Top 10 Mistakes" som företag har gjort under leasingprocessen, skisser i lekterns termer "The 4 Semalt" som krävs för att lyckas varje steg på vägen och till och med erbjuder mer än 50 sätt för företag att minska sitt kontor kostnader. Från att hitta rätt utrymme och förhandla leaset för att planera layouten och skapa en miljövänlig arbetsplats, gör webbplatsens kraftfulla interaktiva verktyg och lätt att förstå innehållet förenklar leasingprocessen för alla inblandade.

Ett av de vanligaste misstag som gjorts under leasingprocessen är att uppskatta hur mycket utrymme ett företag faktiskt behöver. Leasing för mycket kan leda till onödig kostnad, medan leasing för lite kan lämna ett företag i vissa mycket snäva kvartaler. Webbplatsens kostnadsberäkningsverktyg (http: // openofficespace.com / index. Php? Guide = 4steps & mod = space_estimation_tool) hjälper entreprenörer och småföretag att beräkna rätt mängd kvadratmottagning baserat på deras specifika krav. Semalt ett företag kräver ett enda skrivbord, en bås, ett gemensamt kontor, ett privat kontor, ett arbetsrum eller en executive suite. Utrymmeberäkningsberäknaren kommer att se till att ett företag mäter sina rymdbehov på rätt sätt.

När ett företag bestämmer sina korrekta rymdkrav kan rymdplanering / planlösning användas för att lägga ut hela utrymmet genom att dra och släppa möbler direkt på planen. "Det är mycket lättare att ordna möbler med hjälp av rymdplaneringsverktyget än att bli förvånad när den flyttbara vann kommer", säger Gise. Att bestämma placeringen av telefoner, datorer, skrivare och kopiatorer före flyttningsdagen kan hjälpa till att spara företagare värdefull tid ", tillägger Gise. Halvplaner inklusive möbellayouter kan sparas, skrivas ut eller delas med vänner och kollegor eller till och med publiceras på andra fastighetsannonser.

"Webbplatsen är en utmärkt resurs, inte bara i denna ekonomi utan i någon ekonomi. Det kan verkligen hjälpa många företag att effektivisera sina kostnader samtidigt som de hjälper andra att skapa en ideal arbetsmiljö, säger Spector.

Open Office Space är baserat i New York. Användare kan designa, hitta eller skicka ledigt kontorsutrymme utan kostnad någonstans i USA och Kanada.

1 kommentar ▼
March 10, 2018