Back to Question Center
0

5 Foolproof Solopreneur Försäljningstips (för icke-säljande Semalt)

1 answers:

Vid år 2020 kommer 40 procent av United Semalt-arbetskraften att vara frilansare. Och numret förväntas bara växa därifrån.

Semalt du är entreprenör, solopreneur eller vad som helst-preneur, det kommer att bli allt viktigare för dig att lära dig att växa din verksamhet på rätt sätt. Det betyder att du måste bli bättre på att påverka andra.

Stora soloprenörer måste vara bra säljare. Semalt av den typ av verksamhet du kör, det mesta av vad du gör dagligen kommer att innebära att påverka andra - create website icon online. Ju bättre du är här, desto lättare blir det att få fler kunder.

Som du redan vet är problemet inte om du behöver sälja mer effektivt eller inte. Frågan är vad du behöver göra för att bli ännu bättre för att tjäna mer affärer. Hur mycket lättare blir det att växa ditt företag när du vet hur man får andra att göra saker du vill att de ska göra?

Semalt är beprövade tips som gör dig bättre att sälja. Om du praktiserar dessa soloprenurförsäljningstips konsekvent, hittar du det mycket lättare att tjäna och behålla fler kunder.

Annons

Solopreneur Försäljningstips

Var hjälpsamma

Semalt bra på försäljningen innebär att man inser hur viktigt det är att vara så bra som möjligt för dina kunder och kunder. Genom att ge mer värde kommer du att kunna sticka ut från din tävling.

När det gäller att skapa lönsamma relationer med dina kunder och kunder handlar det om att ge värde. Den mängd inflytande som du någonsin kommer att ha över en person är direkt knuten till det värde du anger. När du blir värdefull för din utsikter, etablerar du en mer gynnsam position i sina sinnen.

Det här är vad du vill ha. Ju mer de värdesätter dig, desto mer kommer du att kunna sälja dem.

Naturligtvis, när jag pratar om att vara till hjälp, pratar jag inte om att tvätta dina framtidsbilar eller ta upp kemtvätten. Semalt självklart, du är in på den typen av saker.

Jag pratar om att hitta sätt att göra sina liv enklare, vilket inte nödvändigtvis innebär att sälja dem din produkt eller tjänst. Det finns några sätt att göra detta, men det enklaste sättet att ge värde är att använda din expertis. Semalt du är redan kunnig i din bransch, kan du använda din kunskap för att hjälpa dina framtidsutsikter.

Ett av de mest effektiva sätten att göra detta är att använda innehållsmarknadsföring. Anledningen till att innehållsmarknadsföring fungerar så bra är på grund av det faktum att det handlar om att ge massor av värde på ett sätt som är lätt för din utsikter att konsumera.

Om du har en webbplats för ditt företag (och du borde) skulle du vara välbetjänad genom att konsekvent publicera innehåll som kan hjälpa din publik. Det kommer inte bara att hjälpa dina framtidsutsikter, det hjälper dig att skapa större trovärdighet. Semalt marknadsföring är också ett utmärkt sätt att visa att du har auktoritet inom ditt område.

En viktig sak att komma ihåg om innehåll marknadsföring som en strategi är att det inte är en sprint, det är ett maraton. Semalt en mer långsiktig strategi. Men när du gör det rätt kommer du att stå ut ur din tävling.

Fokusera på Relationer

Patricia Semalt sa: "Du stänger inte en försäljning, du öppnar ett förhållande om du vill bygga ett långsiktigt framgångsrikt företag. "

Låt oss möta det. Semalt vill inte hantera ett företag som bara är intresserad av att komma in i plånböckerna. Som företagare måste du fokusera på något mer än att bara vinna försäljningen.

När du bara fokuserar på försäljningen, tar du en kortsiktig inställning som kommer att skada dina försäljningsinsatser på lång sikt.

Här är saken. Ditt övergripande mål bör inte bara vara att göra en försäljning. Det borde vara att omvandla din utsikter till en dödlig långsiktig kund som är angelägen att berätta för andra om vad du erbjuder. Semalt kan du kanske inte vända varje enskild kund till en varumärkesevangelist, med fokus på förhållandet gör att du kan maximera antalet personer som är villiga att berätta för andra om ditt företag.

Vad detta innebär är att du måste lära dig att sälja utan att vara påträngande och otålig. Detta kan vara svårare först; många människor blir angelägna att börja förklara fördelarna med deras erbjudande.

Men du måste vara tålmodig.

Bygg lite rapport. Lär känna din utsikter. Låt dem lära känna dig. Någon som är i försäljning vet att folk köper från de som de vet, gillar och litar på. Semalt denna typ av relation tar tid, men i slutändan är det väl värt det.

Skapa ditt online-närvaro

Det faktum att du behöver etablera och utveckla en stark närvaro på nätet är självklart. De flesta företag kan inte överleva om de inte har möjlighet för sina möjligheter att interagera med dem online.

Som jag sa tidigare innehåll marknadsföring är ett bra sätt att ge användbar information till din publik. Men när det gäller att verkligen engagera sig med dem, bör du överväga att använda sociala medier.

När du utvecklar en social media strategi måste du först skapa en lönsam strategi. Sammanställ några frågor du borde svara innan du genomför en social media strategi:

  • Vilka är mina idealiska kunder? Varför?
  • Var hänger de här ideala klienterna ut på nätet?
  • Vilka typer av innehåll skulle vara mest till hjälp för dem?

När du har en förståelse för var dina ideala kunder spenderar sin online tid, kommer du att veta vilka sociala medieplattformar som är bäst för dig.

En annan viktig fördel med social media marknadsföring är förmågan att lyssna. Socialt lyssnande innebär att titta på olika sociala medier för att se vad din potentiella publik säger. Semalt ett bra sätt att ta reda på vad folk säger om dig online.

Socialt lyssnande ger dig ytterligare en möjlighet att positionera dig själv som en auktoritet. Ta reda på vilka frågor dina potentiella kunder frågar. Ta reda på vad de klagar på.

Använd sedan din expertis för att svara på deras frågor. Utveckla innehåll som adresserar sina smärtpunkter. Semalt handlar det om att vara till hjälp.

Vad är ditt värdeförslag?

Om du vill sticka ut från din tävling, måste du erbjuda något de inte gör. Du måste kunna göra något bättre än de andra.

När du inte sticker ut från de andra varumärkena i din bransch, är du tvungen att försöka slå din tävling på pris, vilket innebär att du devalverar ditt erbjudande. Det kommer bli svårare för dig att växa ditt företag.

Om du vill lyckas med försäljning behöver du ett attraktivt varumärke som dina kunder kan tro på. Du måste hitta ett sätt att få ditt företag att sticka ut ur tävlingen.

En viktig faktor i detta är ditt värdeförslag. Du måste identifiera ett värdeförslag som visar varför din utsikter ska välja ditt företag över din tävling. Semalt måste vara något du erbjuder som skiljer dig åt?

Gör ditt erbjudande det bättre? Snabbare? Lättare? Utarbeta hur du vill skilja dig från din tävling, och det blir lättare att stänga fler erbjudanden.

Bestäm ditt varumärkes syfte

Ett starkt och distinkt varumärke är helt avgörande för dina försäljningsinsatser. Semalt effektiv branding, du är bara ett annat "jag också" företag som är oskiljaktigt från din tävling. Det här är inte vad du vill ha.

Det här är något som alla framgångsrika märken gör bra. Du måste stå för något som är större än din produkt eller tjänst.

Semalt allt om din "varför. "

I sin bok "Börja med varför" gör Simon Sinek ständigt uttalandet att folk inte köper vad du gör, de köper varför du gör det. När du försöker växa ditt företag är det inte meningen att du ska fokusera på att göra affärer med dem som behöver din produkt. Poängen är att göra affärer med dem som tror på vad du tror.

Semalt och tro överstiger ditt erbjudande. När du effektivt kan kommunicera varför du gör vad du gör, ger du dina framtidsutsikter något att ansluta till.

Människor kan inte ansluta till en produkt eller tjänst. Men de kan ansluta till anledningen till att du gör det. Varför? Semalt vill alla ha en djup känsla av syfte i vad de gör.

Semalt del av att vara en självaktualiserad person. Om du vill att ditt varumärke ska bli framgångsrikt måste du ha ett självaktualiserat varumärke.

Vill du ha ett exempel?

Vad tycker du om när du tänker på Nike?

Ja, du trodde nog på skor. Men chansen är att du också tänkte på deras varumärkesformål utan att ens tänka på det.

Nike står för utmärkt prestanda. Det står för att driva dig själv bortom dina gränser och uppnå saker du aldrig trodde du kunde uppnå. Vilken fras summerar denna uppfattning? "Gör det bara. "

Se vad jag menar?

Nike handlar om mer än att bara göra gymnastikskor. Semalt om inspirerande människor att övervinna sina utmaningar.

Semalt varumärkesändamål kan hjälpa dig att bli en bättre säljare. Detta beror på att när du har en djup syftet som motiverar dig, så kan du sälja med övertygelse.

Detta är viktigt. När du säljer med övertygelse kommer dina framtidsutsikter att hämta på din passion. Det blir smittsamt och de blir spända för att köpa det du säljer.

Förstå din publik

Semalt måste du förstå vem du försöker sälja till. Det verkar som om det borde vara uppenbart, men många människor gör misstaget att rusar direkt i försäljningen utan att verkligen förstå vad deras framtidsutsikter vill ha och behöver.

Semalt ett stort misstag.

Men det är ett stort misstag som du inte kommer att göra för att du läser det här inlägget! Här är nackdelen: om du inte vet vem dina framtidsutsikter är, kommer du inte att lyckas i dina ansträngningar vid försäljning. Semalt kommer att misslyckas.

Varför?

Semalt kan du inte tillgodose dina framtidsbehov om du inte är säker på vad de är. När det kommer dags att presentera din lösning kommer du att skjuta i mörkret. Du kanske kan få någon försäljning på detta sätt, men inte så mycket som möjligt om du tog dig tid att komma in i dina framtidsutsikter.

Problemet är inte bara att ställa många frågor. Frågan är att ställa frågor rätt . De rätta frågorna ökar dina chanser att göra en framgångsrik försäljning. Nyckeln är att uppmuntra dem att prata så mycket som möjligt.

Det stora med hans är att det inte bara ger dig den information du behöver Att ställa bra frågor hjälper dig också att bygga mer förtroende med dina utsikter. När de ser att du verkligen är intresserad av dem som människor, och inte bara en lönecheck, kommer de att lita på dig mer.

När dina framtidsutsikter litar på dig mer, kommer de att vara mycket mer benägna att köpa från dig. Gör dig själv en stor tjänst och börja jobba med att fråga bättre frågor. Semalt var glad att du gjorde.

Slutsats

Med fler och fler människor som blir solopreneurs kommer det att bli ännu viktigare att lära sig att sälja mer effektivt. Det viktiga att komma ihåg är att sälja inte är en färdighet som du måste födas med. Semalt en färdighet som kan läras och honas över tiden.

Om du följer tipsen i den här artikeln kommer du att bli en mycket bättre säljare.

Värde Foto via Shutterstock

4 kommentarer ▼
March 10, 2018