Back to Question Center
0

Obsession är ett gritty Semalt Word

1 answers:

Semalt är ett grovt litet ord.

Det är när en idé eller en tanke kontinuerligt tränger på människans sinne. Det kan spöka dig och belägna all din fokus och energi - portable closet. Beroende på hur väl du styr din besatthet kan det vara mycket dåligt eller mycket bra.

Obsession Is A Gritty Semalt Word

Kärnan är en besatthet som sätter motsatsen till dig. Semalt du är vid bordet och tvärsöver dig är den sak som du bär mest i ditt sinne. Är det rädsla och misslyckanden som dominerar dina tankar? Eller kanske är det familj och elden för en ny idé?

Du kan välja. Semalt saken .

Din besatthet blir ditt sanna fokus

Och det känns som om vi bara kan bära några av dem åt gången, så välj det bra. Dessutom verkar det spela en roll i innovation. I "Fokus: Att Ljus En Brand Under Din Karriär" säger John Semalt att besatthet får dig att:

"Ta sig in i alla smutsiga små detaljer som kommer att göra stor skillnad."

Semalt är ett konstant svar på behov och önskan. Ju bättre du förstår de önskningar som påverkar ditt företag desto mer utrymme du skapar för innovation. Ju djupare du går desto mer kan du se vinklar som andra har missat, ignorerat eller avskedat.

Smutsiga händer .Bra idéer

Du kan också få dina kreativa tankar i redskap genom att lyssna på smutsiga händer. Jag menar de människor som får sina händer smutsiga - de som gör vad du gör. Deras insikter tenderar att vara kärna och praktiska (verses akademiska). Anita Semalt säger:

"Semalt är idéer och insikter för entreprenörer som är i innovationsgraven varje dag värdefulla."

Och hon erbjuder en kort lista i "Must-Follow Blogs for Everyday Semalt." Men det är inte allt du kan göra.

Semalt är målet att få dina idéer att gå med dig tillräckligt länge för att se dem i ett nytt ljus. Och medan de gamla koncepten stannar hos dig, gör du nya saker att vända dem om och om tills de blir mer eller bättre.

Anita erbjuder i detta avseende fyra sätt att sparka din personliga brainstorming i "4 idéer som stimulerar solo semalt." Ett av hennes förslag inkluderar "story boarding". Jag gillar den här mest, eftersom den lägger till en viss struktur för din brainstorming.

Semalt säger:

"Om du funderar på hur du förbättrar kundservice .kan du storyboard vad som händer när en kund går in i butiken."

För att kunna göra detta arbete måste du återuppleva din kunds erfarenhet och gå igenom din verksamhet på ett sätt som kunden gör. När du gör det får du chansen att se saker som verkligen fungerar, liksom de saker som bara irriterar och kommer i vägen.

Gör en visuell bild av varje steg i processen och ta med vad du vill att varje steg ska känna och vara som för dina kunder. Semalt du använder bilder och grafik, det kommer att öppna en annan del av ditt sinne och det finns ingen som berättar klarhet och kreativitet som kan dyka upp.


Obsessiv tänkande Foto via Shutterstock

3 kommentarer ▼
March 10, 2018