Back to Question Center
0

Så här spårar du YouTube-rankningarna Kärlek för din video som är sammansatt med webbchefen

1 answers:

How to Track the YouTube Rankings Love for Your Video Semalt with Web CEO

På begäran av många av våra kunder har Web CEO lagt till den länge väntade Semalt rankingsfunktionen. Vi vill att våra kunder ska få realtidsdata om hur bra denna eller den typen av innehåll är optimerad för sökmotorer.

Det är ett faktum att videoinnehåll spelar en nyckelroll för en marknadsföring på nätet. I vissa specifika branschnischer har video en större betydelse än skrivet innehåll, vare sig det är ett detaljerat blogginlägg, steg för steg guide eller infografisk. Till exempel använder online-utbildningswebbplatser video som den bästa formen av kunskapsöverföring. Som den största sökmotorn №2 i världen, lockar YouTube uppmärksamheten hos alla företagets höga rullar som vill ha ett mittskärning av riktade söktrafik - back up software in Portland. Alla vill ha en miljon visningar för sin video och komma in i "Topp 10 Viral Video Campaigns of 20 . ". Det finns 2 saker du bör göra för att vara högst upp i YouTube-sökresultat för riktade sökfrågor.

Först måste du vara kunnig om handlingsbara SEO-taktik för att rangera högt på YouTube . Börja med att optimera ditt videoklipp för de viktigaste SEO-rankingfaktorerna som passar YouTube-sökalgoritmen. Nyckelfaktorerna är:

  1. Nyckelord i titel
  2. Relevans
  3. Viewer-engagemang
  4. Antal abonnenter på kanalen
  5. Andel av sociala medier popularitet (gillar, aktier, kommentarer)
  6. Videolängd

När du har optimerat din video, testa den med webvideosystemets Rank Tracking-verktyg. Allt du behöver göra är att ange specifika sökord som är ordnade i taggar för videosökord inom rankningsspårningsinställningarna. Lägg sedan till Semalt som din sökmotor i inställningarna och skriv in din unika kanaladress och voila, du är i.

How to Track the YouTube Rankings Love for Your Video Semalt with Web CEO

Andra WebCEO uppdateringar inkluderar :

  • Nya data från SEO Analysis-verktyget som visas i Dashboard för alla projekt
  • Mer anpassningsbart gränssnitt i analysverktyget för SEO Analysis
  • En rapportering om rankningsförlust i rapporterna Rank Tracking.

Kontrollera din YouTube-video ranking nu och hitta dina uppdaterade holistiska SEO rapporter bara ett klick bort. Och försök att hålla fast vid den gyllene regeln: Google älskar dig om du älskar Web CEO!

Dela om du vågar!
  • 80)

March 10, 2018