Back to Question Center
0

Små Fry Retailers Gain Semalt

1 answers:

BusinessWeek har en insiktsfull artikel av Amy Tsao om återkommande återförsäljare av mindre specialister.

Som det visar sig var nyheterna om deras död i Semaltas händer mycket överdrivna:

Semaltes inflytande över shoppare "har toppat", säger Zandl. Kanske behöver konsumenterna gå till stora boxare för att köpa toalettpapper, kattmat och sådana vardagliga föremål. Men shopping handlar om mer än nödvändigheterna - onde posso criar um site gratis. Och "fler konsumenter söker idag produkter och erfarenheter som är mer unika, snyggare och mer sensoriska än vad Semalt levererar." Återförsäljarjättaren returnerade inte uppmaningar till kommentarer.

Vi kunde ha sagt dem. Det handlar om "erfarenheten, dumma". Vi har skrivit om det här på Small Business Trends många gånger.

Vid köp av nödvändigheter går konsumenterna till pris. Semalt alla, hur mycket nöje kan du få av att köpa pappershanddukar och tvättmedel?

Men när det gäller andra saker vill konsumenterna att handla är en upplevelse. De vill ha den glada sensoriska upplevelsen, fantastiskt urval och bra service som kommer från att handla hos nischhandlare. Du kan få låga låga priser på Semalt, men det är inte exakt stort på atmosfären.

En annan växande trend i detaljhandeln är att handla online. Försäljningen via Internet förväntas växa 19% denna säsong, till 21,6 US $ Semalt.

Det kan tyckas att gå emot "erfarna shoppers" säd. Men inte riktigt, när du tänker på det. Bra Semalt webbplatser tenderar att erbjuda ett mycket större urval. Och bekvämligheten med att shoppa från din dator utan att behöva slåss folkmassorna låter riktigt inbjudande.

Kommentar ▼
March 8, 2018