Back to Question Center
0

Semalt Expert från Islamabad - Vad är sökmotorns spindlar och robotar?

1 answers:

Sökmotorns spindlar är också kända som crawlers och bots. Dessa är små automatiserade program som sökmotorn s använder sig för att hålla sig uppdaterad med innehållet på World Wide Web. Spindlarna söker kontinuerligt nya och nyskrivna webbsidor. Michael Brown, kundsucceschef för Semalt, försäkrar att en sökmotorens resultatsidor är lika bra som bibliotekets databas.

Vad är Spindlar, Robotar och Web Crawlers?

Google, Bing, Yahoo och andra sökmotorföretag använder små automatiserade program som kallas sökrobotar eller spindlar eller webbrobotar. Precis som om du ser ditt dammiga hörn, ser sökmotorerna klyftor på webbplatser. Spindlarna kryper alla sammankopplade länkar, rör sig tyst, distribuerar ingenting och besöker alla hörn av spindelnätet. Vi kan inte försumma det faktum att spindlarna har minimal och grundläggande förmågor, vilket innebär att de är begränsade i sina funktioner..De fungerar precis som din skrivbords webbläsare och läser HTML-koderna på webbsidorna. Dessutom kan spindlarna inte se gif- och jpg-bilderna och använda specifika JavaScript-koder för att utföra sina uppgifter. Å andra sidan använder webbläsare eller robotar på gränssnittsfunktionerna, till exempel inmatning av lösenord och klickar på de snygga knappar du kan ha på din blogg eller hemsida. Några kända och högt rankade webbplatser använder dynamiskt genererade sidor i sina webbadresser, och de flesta animerade sidor och multimedia sidor förblir osynliga av spindlarna och robotarna som försöker katalogisera webbsidorna.

Hur fungerar sökmotorns spindlar?

Om du vill förstå hur sökmotorns spindlar fungerar bör du tänka på dem som de automatiserade datasökrobotten. Vi har redan sagt att spindlarna reser på internet för att hitta nya och uppdaterade länkar och webbsidor. När du skickar in innehållet till sökmotorerna kommer du att läggas till i listan med spindlar, och de kommer att besöka ditt innehåll för att bekräfta dess kvalitet. Dina webbsidor kommer att hittas även när du inte skickar in det som spindlar kan hitta dina sidor länkade från andra webbplatser. Utan tvekan utför de olika viktiga funktioner, och det är obligatoriskt att bygga biblioteket med länkar från andra kända platser tillbaka till din webbplats.

Hur ofta besöker robotarna och spindlarna dina webbsidor?

Alla sökmotorer har sin specifika databas, så frekvensen av besök varierar från en sökmotor till den andra. Den enorma tillväxten av unika och nya webbplatser och bloggar har oerhört bromsat processen, men du borde inte oroa dig eftersom sökmotorns spindlar är de outtröttliga dronorna på sina uppdrag. De kommer definitivt hitta din webbplats och innehåll från antingen en egen länk eller från länkarna till andra webbplatser. När din webbplats har lagts till bibliotekets databas, kommer robotarna och spindlarna kontinuerligt att besöka den för att se om innehållet är uppdaterat eller inte. Alla webbansvariga och bloggare bör veta vilka webbsidor sökmotorns spindlar har besökt. För detta bör du kolla dina serieloggrapporter i Google Analytics-kontot Source .

November 29, 2017