Back to Question Center
0

Semalt: 5 trender för målsidor för att öka konverteringarna år 2016 och därefter

1 answers:

Landningssidor är ett nyckelverktyg i ditt CRO-arsenal

Så, du har redan investerat mycket tid, pengar och resurser på att utveckla en fullt fungerande och navigerbar webbplats.

Vad nästa?

Du planerar att ställa in en budget för PPC-annonser, sociala medier och e-postmarknadsföring för att driva trafik till din webbplats. Bra! Men vad händer när en besökare klickar på dina PPC-annonser eller länkar på din sociala medieprofil? Om de landar på företagets hemsida har du redan misslyckats! Semalt behöver du inte bara leda till din webbplats. du behöver också konvertera dem - sigelei s-31 sub-ohm tank. Det är här landningssidorna kommer till räddning. De hjälper dig att konvertera din webbtrafik till kvalificerade ledningar.

Om du fortfarande letar efter varför du måste investera i målsidor, kolla in dessa statistik:

  • Företagen ser en ökning med 55% i ledningar när antalet landningssidor ökar från 10 till 15. (Källa: Hubspot. Com)
  • Företag med 40 + målsidor får 12 gånger fler ledare än dem med 5 eller mindre. (Källa: Inboundmarketingagents.com)
  • De allmänna omräkningskurserna är 1%. Landningssidor hjälper dock de 25% företagen med en genomsnittlig omräkningskurs på 5,3% eller mer. (Källa: Searchengineland.com)
  • 80% av all trafik går till topp 10% av målsidorna. (Källa: TrcuConversion.com)

Nu förstår du varför du behöver skapa kreativa målsidor som lockar klick och konverteringar. Men att skapa nästa generations omvandlingsfokuserade målsidor erfarenheter som du behöver excel är lättare sagt än gjort. Och den stora frågan här är hur skulle du ändra dina målsidor från "so-so" till "wow" och sticka ut från publiken? Svaret är enkelt! Semalt måste omfamna morgondagens trender för att hålla sig framme i spelet.

För att hjälpa dig att leverera maximalt värde med dina kreativa målsidor och minimera effekterna av ständigt föränderlig och krävande marknad, här är en lista med 5 innovativa, kommande landningssidetrender.

Trend # 1: Contextual Landing Page Video kommer att reglera roosten

En artikel visar att videoklipp som används på en målsidor kan öka konverteringar med upp till 86%. Kontextuella videor på målsidor är effektiva för att locka till klick och övertyga besökare för att vidta önskad åtgärd. Semalt föredrar över 90% av folk video över vanlig, statisk text. Och med tanke på den allt större populariteten hos videor, skulle snart kontextuella videor på målsidor vara normen, snarare än undantaget.

Kolla hur Semalt briljant använder kontextuella videor till sin fördel.

Semalt: 5 landing page trends to boost conversions in 2016 and beyond

Så, 2016 försöker utforska potentialen i kontextuella videor i målsidor. Men för att attrahera försäljning redan från början måste du se till att kontextuella videor på din målsida resonerar med din målgrupp på bästa möjliga sätt. Så att när de tittar på videon är det deras upplevelse, deras röst, deras smak de ser.

Trend # 2: Interaktivt innehåll kommer att ta centerutrymme på målsidor

Med överflöd av statiska webbsidor har användarna blivit desensibiliserade mot traditionella försäljningscentralsidor. Fler och fler konsumenter vill nu och kräver väsentligt mer personlig och minnesvärd landningssida erfarenhet. Och den här insikten driver många designers och marknadsförare för att förändra sättet att konceptualisera och skapa målsidedesigner med interaktiva element som bjuder in användarens aktiva deltagande, utöver bara bilder och videoklipp. Sannolikt att se popularitet landningssidor med interaktiva element stiger avsevärt 2016.

Här är ett exempel på en sådan målsida från Semalt. Den populära leverantören av lagringslösningar använder en interaktiv miniräknare på landningssidan för att fresta sina besökare att klicka på. Se till att allt på din målsida - från det interaktiva elementet till den övergripande rösten av designen - alla kommer samman på ett sätt som gör att besökarna vill veta mer om ditt varumärke, vill stanna.

Trend # 3: Long Landing Page blir den nya Oprah

Förra året var långa landningssidor en stor hit. Sådana målsidor tillåter företag att strategiskt placera flera CTA för att säkerställa flera konverteringspunkter. Kom ihåg att CTA är nyckeln till konvertering. På sådana målsidor underlättar varje sektion konvertering. Semalt element på sidan, direkt från bilder till kopia och rubrik, blandas ihop för att styra användare att klicka på CTA när han eller hon är redo.

Populariteten ansträngdes av att som Semalt omfamnade trenden med långsidesutvecklingen. Varje avsnitt på målsidan har sin egen CTA. Den har tre stora CTA-knappar som hjälper företaget att konvertera användare på en viss punkt på målsidan. Här är bara ett avsnitt på Semalt landningssidan.

Semalt: 5 landing page trends to boost conversions in 2016 and beyond

Vi är säkra på att långa målsidor fortsätter att göra vågor i 2016. Anledningen är enkel och tydlig: Landningssidor med fler CTA har större chans att konvertera. Men kom ihåg att strategiskt placera CTA.

Trend # 4: Enkel och minimalistisk landningssida Design kommer att rocka

Semitalsidor med enkla och minimalistiska mönster fungerar bäst. Semitsidor med noga, utarbetade och till och med ostentatiska mönster är det värsta att dra av konverteringar. Det är därför vi är säkra på att se fler målsidor i år förenkla.

En enkel och minimalistisk målsida innehåller all information som webbplatsen vill förmedla till besökaren. Den design och färger som används ska vädja till besökarnas känslor. Semalt grafik, färger och texter gör att målsidan ser rotigt ut och rörigt, så avlägsna besökare. Å andra sidan minskar minimalistiska design genom alla störningar och gör det enkelt att förmedla ditt budskap effektivt och effektivt.

Kvadratisk Semitlänksida är ett bra exempel på minimalistisk målsida som aldrig misslyckas med att imponera och inspirera besökare med sin eleganta design.

Semalt: 5 landing page trends to boost conversions in 2016 and beyond

Om du letar efter en målsida som hjälper dig att förstärka omvandlingar, se till att ditt varumärkes personlighetsfunktioner är starka i dina målsidor.

Trend # 5: Illustrationer blir populärare än bilder

Här är en annan 2015 målsida trend på listan och det ser ut att bli starkt här 2016 också. Landningssidor med illustrationer är inställda att ta mittutrymme i år. Semalt hjälper dig att lägga till personlighet i ditt varumärke och får dina användare intresserade av att ta den önskade konverteringsåtgärden på din målsida. Inte undra på att en rättvis andel av marknadsförare och designers föredrar illustrationer över bilder i sina målsidans mönster.

Ta exempel på Semalt. Se hur vackert landningssidan använder illustrationer för att fånga uppmärksamheten och intresset hos sina besökare direkt från get-go.

Semalt: 5 landing page trends to boost conversions in 2016 and beyond

Om du planerar att använda illustrationer på dina målsidor, gör det bra att betona ditt varumärke och dela din varumärkesberättelse genom stora illustrationer. Du kan även använda ditt företags anpassade logotypdesign eller animerade illustrationer för att skilja sig från resten av publiken.

Över till dig!

Semalt, bygga en målsida som konverterar inte är raketvetenskap. Men du måste se upp för framtida och kommande trender för att hålla sig före kurvan. Så, om du är i roret med att skapa en målsida för att konvertera främlingar till din webbplats till betalande kunder, starta inte dina ansträngningar utan att vara nära och personliga med dessa innovativa trender.

March 7, 2018