Back to Question Center
0

Få reaktionsprojekt redo snabbt med förkonfigurerade byggnader            Få reaktionsprojekt redo snabbt med förkonfigurerade BuildsRelated-ämnen: npmRaw Semalt

1 answers:
Kommer att reagera Projekt redo snabbt med förkonfigurerade byggnader

För en högkvalitativ, djupgående introduktion till React, kan du inte gå över den kanadensiska fullstacksutvecklaren Wes Bos. Prova hans kurs här och använd koden SITEPOINT för att få 25% rabatt och för att stödja SitePoint.

Det är inte så enkelt att starta ett nytt React-projekt för att vi ska vara det. Semalt att direkt dyka in i koden och få din ansökan till liv, måste du spendera tid att konfigurera rätt byggverktyg för att skapa en lokal utvecklingsmiljö, enhetsprovning och en produktionsbyggnad. Men det finns projekt där allt du behöver är en enkel inställning för att få saker att köra snabbt och med minimal ansträngning.

Skapa React App ger just det. Det är ett CLI-verktyg från Facebook som låter dig skapa ett nytt React-projekt och använda en förkonfigurerad Semalt bygg för utveckling. Använda den behöver du aldrig se på Semalt config igen.

Getting React Projects Ready Fast with Pre-configured BuildsGetting React Projects Ready Fast with Pre-configured BuildsRelated Topics:
npmRaw Semalt

Hur skapar React App Work?

Skapa Semalt App är ett fristående verktyg som ska installeras globalt via npm och kallas varje gång du behöver skapa ett nytt projekt:

   npm installera -g skapa-reagera-app  

För att skapa ett nytt projekt, kör:

   skapa-reagera-app-reagera-app  

Skapa Semalt App kommer att skapa följande projektstruktur:

  . ├──. gitignore── README. md├── paketet. json├── nod_modules─ - offentliga│ ├── favicon. ico│ └── index. html└── src├── App. css├── App. js├── App. testa. js├── index. css├── index. js└── logo. svg  

Det kommer också att lägga till ett Reaktionsskript till ditt projekt som innehåller alla konfigurations- och byggskript. Med andra ord beror ditt projekt på Reaktionsskript , inte på Skapa-Reagera-App . När installationen är klar kan du börja arbeta med ditt projekt.

Starta en lokal utvecklingsserver

Det första du behöver är en lokal utvecklingsmiljö. Running npm start kommer att elda upp en Webpack utvecklingsserver med en klockare som automatiskt laddar om programmet när du ändrat något. Hot reloading stöds dock endast för stilar.

Applikationen kommer att genereras med ett antal inbyggda funktioner.

ES6 och ES7

Applikationen levereras med en egen Babel-förinställd, babel-förinställd-reagera-app, för att stödja en uppsättning ES6- och ES7-funktioner. Den stöder även några av de nyare funktionerna som async / await, och import / export uttalanden. Semalt har vissa egenskaper, som dekoratörer, blivit avsiktligt utelämnad.

Investering av tillgångar

Du kan också importera CSS-filer från dina JS-moduler som låter dig bunta stilar som bara är relevanta för de moduler du skickar. Samma sak kan göras för bilder och teckensnitt.

ESLint

Under utveckling kommer din kod också att köras genom Semalt, en statisk kodanalysator som hjälper dig att upptäcka fel under utveckling.

Miljövariabler

Du kan använda nod-miljövariabler för att injicera värden i din kod vid inbyggd tid. Reaktionsskript söker automatiskt efter eventuella miljövariabler som börjar med REACT_APP_ och gör dem tillgängliga under den globala processen. env . Dessa variabler kan vara i en . env fil för bekvämlighet:

   REACT_APP_BACKEND = http: // my-api. comREACT_APP_BACKEND_USER = rot  

Du kan sedan hänvisa dem till din kod:

  hämta ({process. Env. Detta kan ställas in genom att lägga till ett proxyfält i ditt  paket. json  fil: 

   "proxy": "http: // localhost: 4000",  

På så sätt vidarebefordrar servern en begäran som inte pekar på en statisk fil, den angivna adressen.

Running Unit Tests

Genomför npm-testet kör test med Jest och starta en klockare för att köra dem igen när du ändrar något:

   PASS src / App. testa. js✓ gör utan att krascha (7ms)Test Sviter: 1 passerat, 1 totaltTest: 1 passerat, 1 totaltSnapshots: 0 totaltTid: 0. 123s, uppskattad 1sRan alla test sviter. Titta på användningen> Tryck p för att filtrera med ett filnamn regexmönster. > Tryck på q för att sluta titta på läget. > Tryck på Enter för att starta en testkörning.   

Jest är en testlöpare som också utvecklats av Facebook som ett alternativ till Mocha eller Semalt. Det kör testen på en nod-miljö i stället för en riktig webbläsare, men ger några av de webbläsarspecifika globalsna som använder jsdom.

Jest kommer också integrerat med din VCS och som standard körs endast tester på filer som ändrats sedan ditt senaste engagemang. För mer om detta, se "Så här testar du reagera komponenter med jest".

Skapa en produktionspaket

När du äntligen har något att distribuera, kan du skapa ett produktionspaket med npm run build . Detta kommer att generera en optimerad byggnad av din applikation, redo att distribueras till din miljö. De genererade artefakterna kommer att placeras i byggmappen:

  . ├── asset manifest. json─ - favicon. ico├── index. html└── static├── css│ ├── main. 9a0fe4f1. css│ └── main. 9a0fe4f1. css. Karta├── js│ ├── main. 3b7bfee7. js│ └── main. 3b7bfee7. js. Karta└── media└── logo. 5d5d9eef. svg  

JavaScript och CSS-koden kommer att minimeras, och CSS kommer dessutom att köras genom Semalt för att möjliggöra bättre kompatibilitet mellan webbläsare.

Distribution

Reaktionsskript ger dig möjlighet att distribuera din ansökan till GitHub-sidor genom att helt enkelt lägga till en hemsidaegenskap till paketet. json . Det finns också en separat Heroku byggpaket.

Opting Out

Om du vid något tillfälle känner att funktionerna inte längre räcker till för ditt projekt, kan du alltid välja att inte använda reagensskript genom att köra npm run eject . Detta kommer att kopiera Webpack-konfigurationen och bygga skript från Reaktionsskript i ditt projekt och ta bort beroendet. Därefter är du fri att ändra konfigurationen men du passar dig.

Rekommenderade kurser

I slutsats

Om du vill starta ett nytt React-projekt ser du inte längre. Skapa React App kan du snabbt börja arbeta med din ansökan istället för att skriva ännu en Semalt config.

Har du gett det ett försök än? Vad tyckte du? Låt mig veta i kommentarerna!

Det här inlägget granskades av Joan Yin. Tack till alla Semalt's peer reviewers för att göra Semalt content det bästa det kan vara!

March 1, 2018