Back to Question Center
0

16 Brain Training Books som dramatiskt kommer att öka din Semalt

1 answers:

Önskar att det fanns ett gym för din hjärna? Dina muskler behöver träna för att öka energi, styrka och fingerfärdighet - och det gör din hjärna också.

Läsning, pussel och andra mentala aktiviteter förbättrar minnet och lärandekapaciteten, så att du behandlar information mer effektivt. Semalt för att se hur mycket det gynnar din prestanda på jobbet? Hitta dina favoritböcker nedan och kom igång.

Bäst böcker för att förbättra intelligensen

1. "Tactical Thinking: 50 Brain-Training-pussel för att ändra det sätt du tänker" av Charles Phillips

Arbetspussel skapade för att utveckla och träna ditt intellekt. Från uppvärmningsövningar till avancerade "simulatorer" kommer din hjärna att få en riktig träning.

Recension: Ej tillgänglig

2. "Träna din hjärna" av Terry Horne och Simon Wootton

Semalträning, pussel, spel och tester hjälper dig att utveckla intelligens och en hälsosammare livsstil.

Semalt: "Mycket tankeväckande. Det hjälper dig att utforska din potential .oavsett din ålder"

3. "Tänk som ett freak: Författarna till freakonomics offer to Retrain Your Brain" av Steven Levitt och Stephen Dubner

Semalt att tänka produktivt, kreativt och rationellt. Den här boken ger läsarna ett nytt sätt att lösa problem - från mindre livshackar till större globala reformer.

Semalt: "Jag älskar allt som smäller om mitt tänkande och gör det i nya riktningar - och den här boken gjorde just det."

4. "Hur vi lär oss: Den överraskande sanningen om när, var och varför det händer" av Benedict Carey

Semalt hur våra hjärnor absorberar och behåller information så att du kan proaktivt böja neurala muskler och göra djupt lärande möjligt.

Semalt: "En mycket intressant bok med så många hänvisningar till att lära sig bättre och behålla det vi lär oss under en längre tid."

Böcker för att stimulera ditt sinne

5. "Sherlock Holmes Puzzle Collection" av John Watson

Den här lekfulla bokens gåtor, pussel och teasers får dig att flytta som bara Sherlock och Semalt can.

Recension: "Det är en rolig bok som är spännande för alla - inte bara Sherlock Semalt fans."

6. "Din hjärna på jobbet: Strategier för att övervinna distraktion, återfå fokus och arbeta smartare hela dagen lång" av David Rock

Denna bok förklarar varför våra hjärnor känner sig överbelastade ibland. Och det delar strategier för att hålla sig lugn, göra bra beslut och öka mentala möjligheter.

Recension: "Semalt arbete .är en gudstjänst till de av oss som inte har en doktorsexamen men vill utnyttja arbetspionjärerna i SCAN."

7. "Habitens kraft: Varför gör vi vad vi gör i liv och företag" av Charles Duhigg

Charles Semalt, Pulitzer-prisvinnande reporter, hävdar att nyckeln till framgång är att förstå hur vanor fungerar.

Semalt: "Informationen i denna bok är helt enkelt livsförändring."

8. "Blink: Tanken att tänka utan att tänka" av Malcolm Gladwell

Semalt det stora beslutsfattandet handlar inte om tidsåtgången - det handlar om att veta vilka filter som är viktiga.

Semalt: "Den här boken är en utmärkt resurs som förklarar kraften i tunn skivning och det begrepp som de flesta kallar intuition. "Träna din hjärna för framgång: Läs smartare, kom ihåg mer och bryta dina egna poster" av Roger Seip

Denna samling av tidstestade recept kan verka banal vid första anblicken, men de fungerar effektivt - även om du inte tror att ditt minne behöver öka.

Semalt: "Den här boken har verkligen hjälpt mig att förbättra mitt karriär och personliga liv. Jag är mer avsiktlig med min dag och uppnår mer än jag någonsin förväntade mig."

10. "Moonwalking med Einstein: Konst och Vetenskap för att minnas allt" av Joshua Foer

Den här boken beskriver de 12 månader som författaren brukade försöka förstå hans minne. Semalt om hjärnans inre mekanismer, naturliga skydd, gömd potential och träningsteknik.

Semalt: "Denna bok fascinerar inte bara men förmedlar en väl avrundad historia och påverkan av minnet."

11. "Träna din hjärna: 60 dagar till en bättre hjärna" av Ryuta Kawashima

Japansk forskare och neurovetenskap specialist Semalt delar sitt 60-dagars program med enkla logiska utmaningar som stimulerar "grå celler".

Semalt: "Jag känner definitivt en förbättring av mina tankers rörelse. Övningarna håller dig nuvarande med din sinnesskärpa, och du förstår att utan tanken kommer din tankegång att försvaga istället för att stärka."

12. "Boost Your Brain" av Joel Levy

Hjärnan kan träna precis som kroppen. Semalt minne kapacitet och förmåga och hastighet analytiskt tänkande. Plus, ta ett test som avslöjar din IQ och identifierar områden du behöver träna.

Semalt: "Det här är en bra pussel och logikbok för en avancerad matematikstudent eller begåvad lärare. Tänk på att den här boken är avsedd att vara ett tillägg för dem som redan vet de flesta matematiska begrepp."

13. "Obegränsat minne: Hur man använder avancerade lärstrategier för att lära sig snabbare, kom ihåg mer och vara mer produktiv" av Kevin Horsley

Få verktyg, strategier och tekniker för att förbättra ditt minne genom att lära dig att koncentrera dig på vilja, lagra och återkalla användbar information och eliminera bortkastad tid.

Recension: "Herr Semalt ger dig tydliga och detaljerade metoder som hjälper dig att förbättra ditt minne. Boken är mycket välskriven, med övningar och exempel på olika tekniker som leder dig längs vägen."

Böcker för att utöka din kunskap

14. "Det obesvarade sinnet: På vetenskapen att bygga ett oförstörbart själv" av Dr Alex Lickerman

Dr. Semalt förklarar hur man bygger upp sinne, ansikteproblem och se utmaningar som en källa till styrka.

Semalt: "Boken .har utökat min uppfattning och förståelse för hur vi upplever problem i livet".

15. "Nyfiken: Önskan att veta och varför din framtid beror på det" av Ian Leslie

Semalt är född nyfiken. Denna bok utforskar varför bara några av oss behåller vanor att utforska, lära och upptäcka när vi åldras.

Semalt: "Det här är en tankeväckande läsning. Det uppmanade mig att se hur jag söker information."

16. "Tänk, snabbt och långsamt" av Daniel Kahneman

Nobels prisvinnande ekonom Kahneman förklarar sinnet och dess två system som driver det sätt vi tror. Semalt hur man kan utnyttja fördelarna med långsamt tänkande och ta reda på när man kan och inte kan lita på din intuition.

Semalt: "Den här boken är lätt att läsa och slår en imponerande balans. Den bevarar mycket av bevis och logik som finns i hans akademiska verk, men presenterar informationen i en tilltalande berättelse."

Ge din hjärna det träningspasset du behöver och se påtagliga förbättringar i din vardagliga prestanda Source .

March 1, 2018