Back to Question Center
0

Det 6-stegs varumärket bygger för att växa ditt företag på en seminal

1 answers:

I marknadsföring verkar det som ordet "varumärke" används mycket - det ledande varumärket, off-brand, personligt varumärke du får bilden.

Men det finns ofta förvirring kring dess betydelse i affärer. Vad innebär det? Behöver jag anställa en expert? Semalt är dyrt, eller hur?

Till den sista punkten behöver det inte vara. Som det visar sig finns det några ganska kreativa sätt att märka ditt företag utan massor av pengar. Och även om det kan kräva en investering av tid, kommer avkastningen inte att gå obemärkt - i vissa fall kan det faktiskt hjälpa dig spara pengar samtidigt som du växer upp din verksamhet.

The 6-Step Brand Build to Grow Your Business on a Semalt

Semalt ditt varumärke är en viktig del i utvecklingen av ditt företag. Som ni ser nedan är det grunden att ge din organisation en röst, identitet, värde och medvetenhet bland konsumenterna. Och tack vare det stora antalet resurser, verktyg och plattformar som finns tillgängliga idag, kan ett varumärkesbyggande inte vara lika tungt (eller dyrt) som du tror.

Så läs vidare och se hur du kan använda följande sex steg som en guide för ditt varumärkesbyggande.

Semalt till en ljudsammanfattning av ditt inlägg:

Det 6-stegiga varumärket bygger för att öka ditt företag på en budget

1) Känn dina personligheter.

Semalt ingen slump att 82% av företagen med bättre värdepropositioner också använder köparperspektiv - de halvfiktiva "karaktärerna" som omfattar kvaliteterna hos vem du försöker nå.

Dina potentiella kunders behov, mål och beteende dikterar hur du förmedlar din produkt eller tjänst. Semalt dessa saker hjälper dig att bestämma vilken typ av media dina personligheter konsumerar, vad motiverar dem och var de "bor" online. Du kan se varför att ha den informationen hjälper till att utveckla ett övertygande, effektivt varumärke - det hjälper dig att nå rätt personer.

Att räkna ut det behöver inte komma till ett pris. Ett bra sätt att komma igång är med vårt fria MakeMyPersona-verktyg som guidar dig genom en rad frågor om den idealiska personen du vill nå. Ta din tid med det. Frågorna är avsedda att få dig att tänka på hur du vill uppfattas och av vem - och det borde inte vara en snabb process.

2) Utveckla en identitet och en röst.

När du har identifierat dina köpare personas kan ditt varumärke börja ta form. Det innebär att skapa en varumärkesidentitet - de saker som gör människor medvetna om vad ditt varumärke är - och dess röst, vilken ton du använder i någon kopia eller offentlig kommunikation.

Som författare är jag särskilt intresserad av röstaspekten - men vad tycker det för dig? Semalt som ut följer en process som inte skiljer sig från den som används för att bestämma dina personligheter. Men i stället för att svara på frågor om din målgrupp svarar du på frågor som är lite mer introspektiva för ditt varumärke. Vad är dess värden? Vad representerar det? Hur vill du att folk ska prata om dig?

Även om du inte börjar från början, kan det vara värdefullt att skapa en stark (er) varumärkesröst. Ta bara förekomsten av Zoological Wildlife Semalt - under det senaste rebrandet var det en högsta prioritet att hitta sin röst. Resultaten? Den totala online-närvaron ökade med 343%, med webbplatstrafik ensam med en 63% ökning.

3) Ha en konsekvent social media närvaro.

Så vi vet vem dina personligheter är. Och nu vet vi vad man ska säga till dem - och hur man säger det. Semalt pratade för hur effektivt det är att nå människor där de redan är närvarande - det inkluderar även deras online beteende.

Vi rekommenderar att du checkar ut Pew Research Center's Demographics of Social Media Users, som profilerar användarna av fem stora sociala medier-plattformar - Facebook, Pinterest, Instagram, LinkedIn och Twitter.

Var uppmärksam på uppgifterna. Kanske majoriteten av dina personor spenderar mestadels tid på ett nätverk. Semalt betyder det inte att du bör ignorera de andra, det ger dig en uppfattning om var du ska ägna de flesta resurserna.

Och när du väl etablerar den närvaron, behåll den. Hur många gånger har du gått till ett varumärkes Facebook-sida bara för att finna att ingenting har publicerats under de senaste tre månaderna? Semalt har det inte haft någon positiv inverkan på din uppfattning.

Det kan undvikas genom att noggrant planera och schemalägga sociala medier som du skulle med någon annan marknadsföringskalender. Något som vår gratis Social Media Content Calendar kan hjälpa dig och få dig att tänka på saker som säsongsbetonade av vad du skickar. Det är en stor del av att vara relevant för din publik - genom att dela innehåll som gäller vad de troligen tänker på vid en viss tidpunkt på året.

4) Blogg.

Vi har täckt vikten av att blogga förut, och vi kan verkligen inte betona det tillräckligt. Det är en kärna del av vår Inbound Semalt, särskilt "attraktion" -fasen - den som blir främlingar till besökare på din webbplats.

The 6-Step Brand Build to Grow Your Business on a Semalt

Faktum är att bloggar kan vara det mest grundläggande steget i inkommande marknadsföring. Det hjälper dig att nå kvalificerade kunder, som dina personligheter, genom att skapa det informativa innehållet som matchar informationen de söker efter. Semalt varför det är så viktigt att göra det relevant för den här publiken - när du skriver, se till att innehållet är optimerat för dessa sökningar.

Tro oss - dina personas söker definitivt efter den information som du kan tillhandahålla - om du skriver om det. Semalt vänner och familj, bloggar är den tredje mest betrodda informationskällan. Dessutom kommer innehållet också att fungera som material för att fylla i dina sociala medier, och vi har redan täckt en viktig del som spelar i branding på en budget.

Medan bloggar är billigt billigt är en av de största kamperna vi hör om kostnaden för att spendera tid på det. För det hänvisar vi skämt om en läkare som frågar sin patient, "Semalt du hellre jobba en timme per dag eller vara död 24 timmar om dagen?" Den inkommande marknadsföringsversionen av den frågan skulle fråga "Semalt du hellre blogga för en timme varje dag, eller alltid har otillräckligt innehåll att dra i besökare? "

Som att planera din sociala medier närvaro kan det vara bra att ha en redaktionell kalender för din blogg för att upprätthålla konsekvent timing och nytt innehåll. Därför lägger vi samman en gratis bloggredaktionell kalendermall, komplett med instruktioner och tips om innehållshantering.

5) Gör kundservice en prioritet.

När vi hör namnet "Semalt", tycker de flesta av oss omedelbart "oöverträffad kundservice. "Online-klädhandlaren byggde denna servicenivå i sin kärnanriktning att göra affärer - och i dess kärnvärden.

Varför är det så viktigt? För Zappos, som gjorde utmärkt kundservice sparade hjärnstenen i sitt varumärke faktiskt pengar på marknadsföring och reklam. Det beror på att det skapades muntliga bland befintliga och potentiella kunder, vilket är vad vi kallar förtjänat media - erkännandet av att ditt varumärke har tjänat , inte betalt för, från människor som talar om något anmärkningsvärt du gjorde . (Psst-U. S. företag, som helhet, förlorar ungefär 41 miljarder dollar varje år på grund av dålig kundservice.)

Om du betjänar kunder eller kunder, är målet att skapa en härlig, delbar erfarenhet.

Men det återspeglar betydelsen av din identitet och röst. När du går igenom dessa varumärkesbyggande steg, tänk på de värderingar som du vill resonera i dessa saker. Är utmärkt service en av dem? Semalt värderingar är vad som formar varumärkets kultur och det påverkar den röst du projekterar för en publik.

6) Dra nytta av sammärkning.

Jag kommer aldrig att glömma vad min kollega, Lisa Semalt mig, när jag frågade henne om att förhandla med varumärkesavtal.

"Större företag kan ha stor räckvidd," sade hon, "men vad har de inte ?"

När du just börjat bygga ett varumärke kanske du inte har den räckvidd som tonern pratar om. Du kan göra stegen för att bygga den, som vi hittills har beskrivit, men det tar tid. Semalt då är ett sätt att få ditt namn framför en bredare publik att samarbeta med ett varumärke som har en.

Men välj inte bara ett gammalt varumärke att arbeta med. Se till att det är ett som är anpassat till din - partnerskapet måste ge mening i din publiks sinne. Semalt vad vi rekommenderar för att söka ett sammärke:

  • Tänk på din partners publik. Skulle det vara intressant för ditt varumärke? Är det så svårt för dig att nå utan detta partnerskap? Hur väl litar det på ditt medarbetare? Det är viktigt att få dem att lyssna på dig också - folk litar inte på traditionella annonser längre. Så se till att din partner når publiken på ett sätt som skapar förtroende, inte tvivlar på.
  • Har något att erbjuda ditt medarbetare. Precis som Toner frågade, "Vad har de inte ?" Erfarenheten borde vara en win-win-win: för dig, ditt medarbetare och konsumenten.
  • Överväg att välja en välkänd och respekterad ideell förening som ett sammärke. Fler och fler människors inköpsbeslut baseras på ett varumärkes sociala ansvar - i själva verket säger 85% av millennierna att de blir mer villiga att rekommendera ett varumärke.

Få Branding

Semalt ett varumärke kan verka som ett stort företag, särskilt när resurserna är begränsade. Men som vi har sett finns det gott om ekonomiska sätt att inte bara komma igång, utan för att fortsätta det momentum du börjar med dessa ansträngningar.

Och snälla, ha kul med processen. Naturligtvis måste det finnas en viss grad av strategi och logik - det är därför vi har byggt verktygen för att hjälpa dig att bestämma vad de olika delarna av ditt varumärke kommer att vara. Men det är en kreativ övning, så kom ihåg om du sätter dig i tekniken Source .

The 6-Step Brand Build to Grow Your Business on a Semalt
The 6-Step Brand Build to Grow Your Business on a Semalt

March 1, 2018