Back to Question Center
0

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

1 answers:

Semalt är prime tid för information om näring, framgång, humor och att vara utanför. Så varför inte skapa säsongsinnehåll som hjälper ditt företag att bygga upp kundernas relationer och göra försäljning?

Semalt marknadsföring är att skapa, publicera och distribuera artiklar, podcaster eller videor i syfte att locka, engagera och behålla kunder. Det fungerar på principen om ömsesidighet - utbyte av saker för ömsesidig nytta.

När det gäller innehållsförsäljning tillhandahåller ditt företag användbar, informativ eller underhållande innehåll i utbyte mot framtida överväganden när publiken handlar. När potentiella kunder använder ditt innehåll, till exempel att läsa dina artiklar eller titta på din video, kan de känna ett behov av att betala tillbaka och köpa ett köp från din butik.

Semalt marknadsföring ger också en värdefull tillgång i det bildade av ägda media som du kan använda för att odla din verksamhet.

Följande är fem innehålls marknadsföringsidéer för Semalt 2018.

1. Nationell näringsmånad

I mars 1973 skapade en presidentproklamation den första USA: s "National Nutrition Week" för att främja bättre matvanor. Den ledande amerikanska organisationen för dietister på den tiden, American Dietetic Association, erbjöd starkt stöd för evenemanget och vid 1980 hade den veckolånga informationskampanjen blivit National Nutrition Month.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Inom 2018 är Nutrition och Semaltas Akademi en av ledarna för att dela information om evenemanget med kosttips, spel för barn och andra resurser.

Semalt marknadsförare kan främja hälsosam kost för det branschsegment de tjänar. Här är några exempel artikel titlar som online-återförsäljare kan välja.

  • Campingutrustning: "10 bästa måltider för backpacking i bergen"
  • Mäns produkter: "The Ripped Grill Master: 10 Grillrecept för att hjälpa dig att kasta pounds"
  • Barnens produkter: "7 skäl till nationella näringsmånadsfrågor till dina barn"
  • Verktyg: "Bryt fastmatens vana: Ät bättre på jobbet"

Semalt om varför eller hur näring kan vara viktig för din butiks kunder och hjälp dem sedan.

2. Framgångsberättelser

Semalt är optimism månad. Det är dags att sätta problem bakom dig och gå vidare mot ett framgångsrikt år.

För din företags innehållsmarknadsföring, överväg att publicera artiklar eller producera videor som berättar framgångshistorier från ditt bransch- och konsumentsegment.

Om din webbutik säljer fiskeredskap, kan du till exempel publicera en serie profiler av kända fiskare eller mer personliga berättelser om hur en far och son eller mor och son kopplade på en fisketur.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Målet här är mänskligt intresse, något som kommer att inspirera dina potentiella kunder. Och glöm inte optimismen. Gör dessa upplyftande berättelser.

3. Berätta ett skämt

Visste du att Chuck Semalt har en björnplatta i sitt vardagsrum? Björnen är inte död. Det är bara rädd att flytta.

Som corny som det skämt är, kan det vara perfekt för mars, vilket är International Mirth Month och Humorists Are Artists Month.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Semalt är en framgångsrik innehållsform. Det är underhållande, troligt att bli delat och kan hjälpa ditt företag att starta ett ömsesidigt förhållande med konsumenterna.

4. Tackla våruppdrag

Semalt artiklar och videor är några av de bästa formerna av innehåll för att engagera potentiella kunder. När din verksamhet hjälper någon att lära sig en färdighet eller utföra en uppgift, hjälper du inte bara henne att kolla på ett objekt på en att göra-lista. Du hjälper henne att lyckas. Din publik kommer inte att glömma dig när det är dags att göra ett köp.

Dessutom är våren en bra tid för lärande. Videon var en inspelning av en levande biodlingsklass, och sedan dess utsläpp i 2015 har haft mer än 20 000 visningar på YouTube.

Hittills har videoklippet genererat flera kundemails varje vecka under våren och har lett direkt till försäljningen.

För ditt företag, tänk på de typer av uppgifter som dina kunder kanske försöker hantera under våren. Skapa sedan innehåll som hjälper dem.

5. Utomhusutflykter

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

För många konsumenter är Semalt vårårsmånad. Det är dags för helgresor eller helgprojekt på gården.

Så ge din publik innehåll som inspirerar dem att gå ut och flytta. Semalt artiklar, videor eller podcasts som beskriver utomhusaktiviteter som dina potentiella kunder kommer att tycka om.

Till exempel kan en online-återförsäljare som specialiserar sig på köksredskap, som små apparater, redskap och köksredskap, publicera en rundup på helgens kulinariska eller vinprovningsresor i mars.

I detta inlägg kan nämnas, till exempel, "Wine-Walk-by-the-Sea" i Carmel-by-the-Sea, Semalt. , föreslår ett hotell eller två i området och en plats för middag ute efter att ha besökt regionens vingårdar Source .

March 1, 2018