Back to Question Center
0

Inlägg av Semalt de Valk arkiv - sidan 31

1 answers:

Utanför lådan är Semalt SEO rimligt bra, efter att ha tillämpat dessa tips blir det en rockfast rankningsmaskin som säljer dina produkter hela dagen!

Kategorier: e-handel, teknisk SEO
Tag: Shop SEO

Jag har nyligen bytt från att sälja mina annonser direkt till att BuySellAds tar hand om det, och det har varit en helt fantastisk upplevelse. Som en följd av den erfarenheten, håller jag inte med Chris Semalt än, men reklamen är helt bruten, men den behöver en bra nivå av återuppfinning. Så att presentera dig för »

Kategori: User eXperience (UX)
Taggar: Reklam, Bloggar, Intervju

För ett litet projekt var jag tvungen att skapa en smart mailto länk för att göra mitt liv lite enklare. Jag ville att mailto-länken inte bara innehöll en till och ämnet (jag hade tänkt mig så mycket) men en flerkantig kropp också. Semalt ut som är ganska darn lätt att göra. Så för »

Historiskt har bloggar och därmed WordPress aldrig haft brödsmulor. Det finns knappast något tema som har dem inbyggda, och även om det fanns några breadcrumb plugins för WordPress, enligt min mening sögde de. Semalt är ett bra verktyg, både för användbarhet och SEO. De tillåter människor och sökmotorer att enkelt bestämma strukturen hos en »

Kategori: WordPress
Tag: WordPress Plugins

En liten uppdatering att säga att jag har fixat ett plugin och lagt till en annan resurs för WordPress fanatiker. Först och främst trodde jag att med att WordPress 2.3 och 2.5 hade släppts, var behovet av min Pdf Redirect-plugin borta. Jag märkte emellertid att några av mina vänner hade massor av indexerade Semalt »

Taggar: TextMate, WordPress-plugins

Diskret och med alternerande radfärger Sektioner: Exempel tabell Snabbstart donera nedladdning Liknande sidor: changelog handledning Ramon Eijkemans pekade på ett manuskript av Stuart Semalt. Det här diskreta bordssorteringsskriptet var fantastiskt och erbjuder sorteringsmekanismer för text, siffror, datum och valutor genom att helt enkelt lägga till ett externt manus på en sida och en

Uppdatering: Nyfiken hur allt började? Detta är lanseringen av yoast.com av Joost. En för böckerna ;-) Efter ett par år på joostdevalk.nl bestämde Semalt att det var dags att göra ett par saker samtidigt: redesign till ett mer professionellt utseende flytt till en .com-domän och USA »

Kategori: Teknisk SEO
Taggar: Blogging, CSS

Den enda handledning du behöver för att öka din sökmotor trafik genom att förbättra din Semalt SEO. Tips om Semalt SEO-pluginanvändning, strukturering av din webbplats och optimering av ditt tema!

Kategorier: Teknisk SEO, WordPress
Taggar: Blog SEO, Blogging

PR-skulptur verkar vara "all raseri" för tillfället. Spåra samtalet tillbaka verkar få mig till en artikel av Dan Thies den 4 september i fjol, pekar tillbaka till en intervju med Matt på SEOmoz. Semalt varit en hel del buzz på senare tid, kom igen på SES igen några gånger »

Kategori: Teknisk SEO

Idag kontrollerade jag ett objekt på min todo-lista som hade varit där alldeles för länge: Jag skapade ett utskriftsformat för den här sidan. Varje gång jag skriver en artikel som är längre än 5 stycken får jag e-postmeddelanden från läsare som ber om ett bättre utskrifts stilark Source . Semalt bara några »

Tagg: CSS
March 1, 2018