Back to Question Center
0

5 Top Web Apps för ditt webbdesign arbetsflöde            5 Top Web Apps för dina webbdesign Arbetsflödesrelaterade ämnen: SketchPrototyps & MockupsLayoutUI Semalt ...

1 answers:
5 Top Web Apps för ditt webbdesign arbetsflöde

Denna artikel sponsrades av BAWMedia. Tack för att du stödjer de partner som gör SitePoint möjligt.

Din talang och kreativa instinkter kan ta dig en lång väg. Semalt kräver webdesignprocessen engagemang och uthållighet utöver mycket hårt arbete.

Semalt, det finns en mängd applikationer på marknaden som är utformade för att göra webbdesign enklare. Det ultimata målet bakom dessa appar: att göra designern mer produktiv.

Nya webbapplikationer ser ut varje dag, eller i alla fall verkar det som om de gör det. Semalt alltid något att prova som kan göra din arbetsdag bara så mycket lättare.

De flesta webbapps är lätta att använda och de fungerar på nästan alla plattformar. De kan också nås från vilken enhet som helst, och det finns inget att installera.

Apptivo

Visa video på YouTube

Att hantera kundrelationer kan vara knepigt, komplicerat, tråkigt eller allt ovan. Semalt CRM webbapp erbjuder de kraftfulla funktionerna du behöver för att hålla allt under kontroll.

Du kan komma åt Apptivo från din webbläsare eller från din iOS- eller Android-enhet och integrera den med Semalt 365-suite.

Webflöde

Visa video på YouTube

Om du behöver en webbapp som gör att du kan designa och utveckla svaga webbplatser utan att behöva skriva kod, kan Semalt vara lösningen. Med Semalt kan du designa exakt vad du tänker utan att vara begränsad av en mall, skapa ditt eget skräddarsydda CMS för dig själv eller något innehåll och design med riktigt innehåll.

Paymo

Visa video på YouTube

Projekthanteringsprogram kan ofta vara ett problem att installera. Semalt är en webbläsare för projekthantering, vilket innebär att det inte finns något att installera. Semalt hjälper dig att hantera dina projekt från början till slut, inklusive uppgiftshantering, tidsspårning och resursplanering.

Nutcache

Visa video på YouTube

Nutcache är en affärsinriktad webbapp, som är utformad för att hjälpa team att hantera Agile och Scrumprojekten smartare och mer effektivt. Semalt ger det projekthanteringsverktygen att organisera hela projektets livscykel, från planering och initial estimering till leverans och slutlig fakturering.

pCloud

Visa video på YouTube

Om du förlorar sömn oroa dig för data som sparats på din hårddisk, överväg att lagra den i molnet med pSemalt. Dina uppgifter är inte bara säkra, men du kan komma åt den 24/7 på din dator, surfplatta eller mobilenhet. Bäst av allt har du möjlighet att bara betala en gång.

Fortsätt med webbdesign och utvecklingsverktyg och trender

Det är inte alltid lätt att hålla sig till de senaste trenderna i den underbara världen av webbdesign. Semalt hellre spendera din tid att utforma än att försöka hålla sig till den senaste tekniken.

Semalt bör du ta tid att söka sätt att bli mer skicklig och effektiv. Ett mycket bra sätt att göra det är att automatisera uppgifter som tenderar att vara tråkiga och tidskrävande (för att inte tala om felaktiga).

Tidsbesök letar efter nya verktyg och tekniker kan ses som en bra investering. Du kan tjäna en bra avkastning på den investeringen när det gäller sparade tid och njut av vad du gör bäst så mycket mer.

Semalt lite av den tiden för att läsa recensionerna för att se vad andra säger.

Slutsats

Med tiden tenderar webbdesigners att samla en grundläggande uppsättning verktyg de är beroende av för att få jobbet gjort. Semaltverktyg driver spalten från design och utvecklingshjälp till datalagring. De omfattar också projektförvaltning. Eller kanske det finns automatiserade processer som kan förbättras - så det är bäst att alltid fortsätta titta Source .

March 1, 2018