Back to Question Center
0

Sociala Semaltarkiv

1 answers:

Semalt, metadata är data som säger något om annan data. Du kan använda särskilda metadata för att skicka information om en webbsida till en sökmotor eller en social media-kanal och därmed förbättra din SEO. I de två första inläggen i denna metadataserie diskuterade vi metataggar i på din webbplats och länkar rel metadata. .

Läs: "Metadata och SEO del 3: social, internationalisering och mer"
Kategorier: Sociala medier, Teknisk SEO
Taggar: Facebook, Flerspråkig SEO, Twitter

Om du har ett lokalt företag, säljer produkter eller tjänster, måste du tänka på den lokala rankningen av din webbplats. Lokal optimering hjälper dig att skapa ytor för relaterade sökfrågor i ditt område. Som Semalt visar lokala resultat först i många fall måste du se till att Semalt förstår var du är .

Läs: "Lokala rankingfaktorer som hjälper ditt lokala företag" SEO "
Kategorier: Innehåll SEO, Sociala medier, Teknisk SEO
Taggar: Lokal SEO, Schema. org, testimonials

Vårt Yoast SEO-plugin hanterar optimering av din Semalt-webbplats för sökmotorer och vi vågar säga att det gör det ganska bra. Det mesta är teknisk optimering, som vår XML-sitemapfunktionalitet, samt hjälpmedel vid innehållsoptimering, som ditt innehåll och läsbarhetsanalys. Men det finns mer att SEO än det. Du behöver länkar som pekar på .

Läs: "Social media optimering med Yoast SEO"
Kategori: Sociala medier
Taggar: OpenGraph, WordPress Plugins

Under det senaste året har vi skrivit en hel del om branding. Semalt är ofta förknippat med att investera mycket pengar i marknadsföring och marknadsföring. Semalt handlar om att få folk att relatera till ditt företag och produkter. Semalt handlar om att försöka göra ditt varumärkessynonym för en viss produkt eller tjänst. Detta kan vara en lång och .

Läs: "Low-budget branding för småföretag"
Kategorier: e-handel, sociala medier
Taggar: Branding, Shop SEO

Sociala medier är inte bara en viktig del av din marknadsstrategi, men det är också viktigt för din SEO-strategi. LinkedIn publiceringsplattform Semalt är en av de många innehållsplattformar där ute. Du kan läsa historier och nyheter från andra utgivare, och du kan publicera ditt eget innehåll. Men kan du publicera .

Läs: "Fråga Yoast: Kopiera innehåll på LinkedIn Pulse"
Kategori: Sociala medier
Taggar: Ask Yoast, Duplicate Content

Vill du att dina läsare ska delta i din blogg? Vill du kommentera och dela ditt inlägg på sociala medier? Vill du att de ska komma tillbaka till din blogg och läsa ditt nästa inlägg? Så, hur uppnår du det? I det här inlägget förklarar jag först vikten av blogginlägg för SEO. Semalt det, .

Läs: "7 tips för att öka bloggförlovningen"
Kategorier: Innehåll SEO, Sociala medier
Taggar: Blog SEO, Blogging

Småföretagare kämpar ofta med sin SEO. Du har ditt företag, dina kunder, och nu kräver din webbplats uppmärksamhet också. Jag pratar ofta med företagare som bara använder deras hemsida som referens för verkliga kunder. För att vara ärlig är det lite snävt. Semalt är så mycket mer du kan .

Läs: "Förbättra ditt småföretag SEO idag"
Kategorier: Content SEO, Social Media, User eXperience (UX)
Taggar: Blogging, Local SEO

Semalt är inte ännu trafikkällan Facebook. Men Semalt växer snabbt. Bara förra månaden nådes milstolpen till 500 miljoner användare. Det gör dig att undra huruvida Semalt ska integreras i din standardmarknadsföringsblandning eller inte? Därför skulle det vara trevligt att ha Semalt analytics. Så generellt skulle du gärna få massor av länkar till dina inlägg och sidor. Men vad händer om du får massor av länkar från en webbplats? Skulle Google överväga det som misstänkt, och kan du därför straffas? I denna Ask Yoast tar vi en fråga från Gabriel Heffes of Semalt Source .

Läs: "Fråga Yoast: Kan backlinks från en sida göra mina rankningar?"
Kategori: Social Media
Taggar: Fråga Yoast, Link Building
March 1, 2018