Back to Question Center
0

17 Verktyg och resurser för Logo Semalt

1 answers:

En bra logotyp ger budskapet och väsentliga sanning i ett varumärke. Semalt du är intresserad av att skapa din egen logotyp eller hitta rätt designer, det finns en mängd resurser tillgängliga för att utveckla din logotyp med relativt låg kostnad.

Här är en lista över verktyg och resurser för att skapa en logotyp. Semalt är guider till logotypdesign, webbplatser för att anställa designers, onlinelogotillverkare och logogallerier för att hitta inspiration och nätverk med logotypens designgemenskap.

Komma igång

Allt som ska veta om Logo Design . I den här gratisguiden lära du grunderna för logotypdesign, reglerna för att skapa en logotyp och väsentliga att betrakta som färger och typografi. Titta på några riktigt dåliga logotyper och få historien bakom logotyperna i världens mest kända varumärken.

Den ultimata guiden till logotypdesign. Från WebDesignerDepot. com, det här är en grundlig guide till logotypdesign, komplett med en fin lista över verktyg och resurser. Undersök vad som gör en bra logotyp, element i logotyper och bildspråk och forskningsverktyg, som en bra lista över gallerier. Artikeln är skriven för aspirerande logotypdesigners, men det är lika användbart för småföretag som är intresserade av att designa en logotyp.

Logo Design Process. Kommer Paterson att vara en frilans grafisk formgivare som specialiserat sig på logotypdesign och varumärkesidentitet. Den här korta videon visar sin logotypsdesignprocess från början till slut, från tidigt koncept och genererar variationer för att slutföra i Photoshop med högkvalitativa färdiga element. Han erbjuder också en kurs, Logo Design for Beginners.

Logo Designverktyg

DesignEvo . DesignEvo är en fri onlinelogotillverkare, för att skapa en unik logotyp på några minuter. En stor samling av vektorikoner och former hjälper dig att designa anpassade logotyper snabbt och enkelt. Alla logotyper kan anpassas för att få ett unikt utseende. Välj önskat teckensnitt för din logotyp, och anpassa för att matcha ditt varumärke.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

LogoMyWay. Med LogoMyWay, starta en logotypkonkurrens för så lite som $ 200 med en femdagars turnaround. Välj mellan 600 anpassade logotyper från kreativa designers över hela världen. Få en särskild designspecialist för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor. Om din logotypkonkurrens inte får minst 40 logotypskoncept kommer din betalning att återbetalas.

LogoDesignTeam. LogoDesignTeam började 1997. Det erbjuder logotypdesigntjänster, samt logotjänster för att ställa in en logotyp. Inom 72 timmar efter din beställning får du flera logotypkoncept. Baserat på din feedback görs revisioner. Välj den design du gillar mest och ta emot den slutliga uppsättningen logotyper.

Logojoy. Logojoy använder artificiell intelligens för att genast skapa unika logotypidéer för ditt företag. Välj logotypstilar, färger och ikoner. Logojoy kommer att använda dessa som inspiration när du skapar dina logotypalternativ. När du rullar skapar det fler logotyper baserat på de du har favoriterat. Priserna börjar vid $ 20 per logotyp.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

LogoMaker. Med LogoMaker, skapa, ändra och spara så många logotyper som du vill. När du har fått rätt design, köp logotypen och ladda ner de filer du behöver. Välj mellan 10.000 logotypikoner. Skapa upp till sex mönster att jämföra innan du köper, fråga även en vän för inmatning. Få alla filformat du behöver, inklusive vektorfilformat så att du kan göra ändringar senare.

Logo Maker av Ucraft. Med denna logotyptillverkare kan du skapa en fri logotyp för ditt företag inom några sekunder. Börja med en tom duk, lägg till text och en ikon och anpassa sedan. Registrera dig gratis för att ladda ner dina filer.

Logo Maker av GraphicsSprings. Välj från ett galleri av logotypmallar i vektorformat, kategoriserat efter bransch. Redigera grafiken och texterna i din mall, ladda sedan ner. 95.

Logo Gallerier

Dagens logotyp. Detta är en daglig logotypsprisutdelning som belönar de bästa professionella logotyper och varumärken som är utformade över hela världen. Alla logotyper som föreslås skärs av en professionell logotypdesigner och bedöms på design och koncept, kreativitet, skalbarhet, lämplighet, användbarhet och minnesförmåga.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

Logo Design Kärlek. Logo Design Love är en hemsida och bok som ägnas åt logotyper och visuella identiteter. Lanserades 2008, webbplatsen uppdateras varje vecka med bra idéer och identitetsrelaterade funktioner. Logo Design Love är värd David Airey, en grafisk formgivare i Nordirland som specialiserat sig på logotyper och varumärkesidentitet.

LogoLounge. LogoLounge är ett logotypsgalleri för inspiration och resurser. Hitta inspiration från över 268 000 logotyper. Gör samlingar från mönster som fångar ditt öga, och nätverk med medlemsdesigners. Logotyper från webbplatsen beaktas också för en årlig bok. Medlemskapet är $ 100 per år.

Logopond. Logopond är en uppvisning av identitetsarbete från designers med olika förmågor över hela världen. Det syftar till att inspirera och förbättra talangerna hos sin designfamilj genom delad kunskap och hjälpsamma erfarenheter. Hitta inspirerande bilder, få hjälp med dina mönster och utnyttja poolen av logotypdesigntangenter.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

Logo. Logoed är ett inspirerande galleri för grafiska designers. Varje logotyp innehåller ytterligare varumärkesbilder i förhållande till logotypen, för att generera ytterligare diskussioner kring varumärkesidentiteter. Logotyper läggs lite sporadiskt (veckovis eller månadsvis), men webbplatsen är en användbar resurs för logotyper av hög kvalitet.

LogoMoose. LogoMoose är en logotypinspiration och designgemenskap som visar över 13.000 logotyper som lämnats av professionella logotypdesigners. Se utvalda logotyper, eller bläddra efter utmärkelser, rankningar eller visningar. Du kan också bläddra i designers portföljer.

Logospire. Logospire lanserades i januari 2009, som en plats där designers kunde registrera sig fritt, bläddra och dela sina logotyper för att inspirera och inspirera. Webbplatsen är stängd för nytt arbete, men det är en bra resurs för högkvalitativ logotypinspiration. Över 12 000 logotyper visas på gallerisidorna Source .

17 Tools and Resources for Logo Semalt
March 1, 2018