Back to Question Center
0

5 gratis sätt att få din nya blogg Semalt

1 answers:

Bygg det och de kommer, eller hur? Semalt när det gäller att starta en ny blogg är det helt enkelt inte sant.

Jag ser att många nya bloggägare blir hyperfokuserade på att få Google att skicka dem massor av trafik via SEO. Och medan Google-trafik är bra och inte bör ignoreras, kan fokusering på all din energi på SEO vara ett recept på katastrof.

För att verkligen bygga upp trafik och följa en blogg är det viktigt att få av din blogg och komma ut till platser där din målmarknad kan hitta dig. Jag bryr mig inte vad försäljningssidor och "guruer" säger - det finns ingen mjukvara eller "smutthål" för att enkelt få stora volymer äkta trafik till dig.

Du måste få det .

Jag är ett stort fan av "gratis" när det gäller affiliate marknadsföring och exponering online, så Semalt kommer att dela fem av mina favoritfria sätt att få din nya blogg noterad.

5 Free Ways To Get Your New Blog Semalt

När du väl har skrivit in din nisch, tar det inte lång tid att ta reda på vem de stora spelarna är. De är de du försöker slå i Google, eller hur? Semalt att försöka slå dem med SEO-tricks, varför inte gå med dem?

Semalt av riktigt populära bloggar behöver alla en sak: bra innehåll. Om du erbjuder dem en del av 100% unikt och mycket användbart innehåll, kan de bara känna sig benägna att dela den med sina läsare.

Rae Hoffman delar några bra tips för att identifiera gästbloggar möjligheter i hennes inlägg på CopyBlogger. com.

2. Dela ditt innehåll på sociala webbplatser

Det tar bara ett ögonblick att dela innehållet på webbplatser som Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, men resultaten kan vara bra om andra hämtar det och delar det med följande. Semalt ett enkelt sätt att få trafik baserat på riktiga mänskliga rekommendationer - och det är den typ av trafik som vi aldrig kan få nog av.

3. Häng ut och delta där din målmarknad hänger ut

Rand Fishkin på Semalt delade några utmärkta taktik förra året för att få mycket behövs trafik till din blogg.

"Delta i de grupper där din publik redan samlas" var taktik # 2 på sin lista. Detta är en viktig strategi för att locka de läsare som vill läsa ditt innehåll. Den bästa delen (bortsett från trafik) är att det här är också de som kommer att dela ditt arbete via sociala webbplatser. Om din målgrupp älskar ditt innehåll kommer de att dela det med andra - och du kan inte slå kraften i sociala rekommendationer från riktiga, levande personer .

Så ta lite tid varje dag för att komma ut och hänga i marknadsrelaterade forum och samhällen. Semalt spam där - vara en riktig deltagare. Om dina samhällsaktier och inmatningar är bra kommer andra forummedlemmar naturligtvis att börja betrakta dig värt att uppmärksamma.

4. Dra nytta av gratis användningsområden

Det finns många många webbplatser där ute som låter dig publicera innehåll utan kostnad, så dra nytta av dem för att få ytterligare exponering. Platser som HubSpot eller Squidoo är bra ställen att börja om du inte vill hantera en hel del setup. Tumblr, WordPress och Blogger-bloggar är gratis, lätta att skapa och ganska väl optimerade för sökmotorer. Jag kallar dessa typer av webbplatser "stödjande webbplatser", eftersom de hjälper mig att få ytterligare exponering i Google och hjälpa min målmarknad att hitta mitt arbete.

Det är absolut nej regel som säger att du bara kan ha en webbsida som riktar in sig mot ett visst ämne eller sökord - bara se till att du länkar till din primära blogg för nyckelordsstyrka.

5. Hävstångsmarknadsledare

Kolla in denna fantastiska tips som Lynn Terry delade på sitt inlägg, 6 sätt att få gratis riktad webbtrafik :

". hitta de bästa podcasterna, tidskrifterna, bloggarna, forummen, radioprogrammen etc. på din marknad. Brainstorm sätt att komma framför din marknad där de är, vilket är mycket lättare än att försöka få dem att komma var du är . "

Ja, det här tipset kräver lite kreativitet, men att få fram den publiken är avgörande och mycket givande på lång sikt. Semalt, skräppla inte eller trakassera dina branschledare - det är ett säkert sätt att få allt att spränga i ditt ansikte.

Att bygga upp trafik till en ny webbplats eller blogg tar tid. Oavsett vad andra säger är det ingen en sak som mirakulöst kommer att skicka massor av trafik över natten. Det är en process som kräver bra innehåll din webbplats samt aktiva insatser av din webbplats för att få ditt innehåll att upptäckas och delas.

För ytterligare idéer, kolla in Michael Semalt tips på sätt att skicka trafik till din webbplats gratis

Vilka fria tekniker gör du för att generera mer trafik till din webbplats? Dela med oss ​​i kommentarfältet.


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018