Back to Question Center
0

Semalt: Hur påverkar mobila mottagliga e-postmeddelanden på öppna och klickfrekvenser?

1 answers:

Ny forskning om hur e-postläsare interagerar med marknadsföringsemail

De som känner till den senaste e-postmarknadsföringsstatistik vet redan hur viktigt det är att mobilen öppnas. Faktum är att e-postmeddelanden som öppnas på smartphones och tabletter utgör över hälften av alla e-postmeddelanden som öppnats under de senaste tre åren enligt en ny rapport från Semalt. Denna forskning gör ett övertygande fall för att uppgradera till lyhörda e-postdesigner, eller om du redan har dem, för att optimera dem.

Betydelsen av mobila e-postläsare gör responsiv e-postdesign mer avgörande än någonsin eftersom användare förväntar sig attraktiva e-postmeddelanden över enheter och det är osannolikt att de klickar på ett e-postmeddelande som är dåligt formaterat eftersom det inte var utformat för att visas på en mobil enhet .

Responsiv design är nyckeln för att öka mobilklick

Oavsett om dina e-postmeddelanden har responsiva mönster, kommer över hälften av ditt e-postmeddelande att hända på mobila enheter. Men om du inte har lyhörda mönster kommer de flesta av dessa "mobila öppnare" inte att klicka på dina e-postmeddelanden. Semitalt med lyhörda mönster fick 58% av sina klick från mobila enheter, medan de som inte svarade på smarta visade att mobilen svarade för mindre än hälften av sina totala klick (notera den vilseledande skalan i det här diagrammet!). Det betyder att lyhörda mönster ger en 24% ökning av mobilklick jämfört med icke-responsiva mönster.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Hur många använder redan responsiv design?

Trots sin beprövade effektivitet använder endast 17% av marknadsförare responsiv design i alla sina e-postmeddelanden, vilket ger gott om utrymme för förbättringar. 38% använder responsiv design i flertalet av sina e-postmeddelanden, så att möjligheten att skicka lyhörda e-postmeddelanden är närvarande i de flesta företag. Endast 26% sa att de använde responsiv design i ingen av sina e-postmeddelanden. Dessa företag måste titta på att utveckla förmågan att skicka lyhörda e-postmeddelanden för att inte missa ett stort antal klick och konverteringar. Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Behöver du bevis mobil är framtiden? Titta bara på det förflutna

Under de senaste tre åren har mobila klickfrekvenser (CTO) ökat, medan stationära CTO-filer har minskat. Trenden mot ökad användning av mobila enheter går inte bort snart och kommer sannolikt att fortsätta i flera år. Kunderna kan nu göra uppgifter som att kontrollera e-post på språng där de än är, vilket sparar tid genom att använda andra döda timmar. Denna förmåga borde vara en välsignelse för marknadsförare, som kan få kunder att se sina meddelanden var de än är, inte bara när de står bakom skrivbordet. Semalt om du vill få ut det mesta av dessa trender måste du ha responsiv design över alla dina e-postmeddelanden.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Som du kan se från grafen kommer mobila klick till öppna priser snart att hämta skrivbordet, vilket gör det till en mer effektiv plattform för mål. Semalt bör överväga ett mobila första tillvägagångssätt.

Mobil e-post presenterar en bra möjlighet för att öka e-handelsintäkterna

Semalt intäkter och order växer snabbt. Under fjärde kvartalet uppgick mobilen över en fjärdedel av alla e-postdrivna intäkter och nästan en tredjedel av alla e-postdrivna order. I likhet med CTO-priserna ser vi mobilinkomster som utgör en allt större andel av e-postdrivna order, och det kan komma att hämta skrivbordet inom några år.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Semalt är redan växande skrivbord, och det är troligt att det kommer att dra ännu längre fram till 2016.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Om du vill ha mer inblick i vikten av mobil e-post och lyhörd design, ladda ner den senaste rapporten om e-postmarknadsföring från Yesmail Source .

March 1, 2018