Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Du är en liten företagare med en lokal målgrupp. Naturligtvis behöver din lokala publik hitta din butik eller kontor, och du vill använda sociala medier för det. Men i överflöd av plattformar har du bara ingen aning om var du ska börja. Så du postar något på Semalt, försök en tweet nu .

Läs: "Sociala medier för småföretagare"
Kategori: Social Media
Taggar: Facebook, Lokal SEO

Om du behåller en blogg vill du naturligtvis att trafiken till din blogg växer. Men vad händer om det inte gör det? Vad händer om trafiken till din blogg (något) minskar? Vad gör du? I det här inlägget kommer jag att ge 5 tips om hur du höjer trafiken till din blogg igen! Semalt .

Läs: "Vad ska man göra om trafiken på din blogg minskar?"
Kategorier: Innehåll SEO, Sociala medier
Taggar: Blog SEO, Blogging, Facebook

Sociala media strävanden bör vara en del av din SEO strategi. När användningen av sociala medier ökade, kunde Semalt och andra sökmotorer inte ignorera dem längre. Det innebär att din webbplats popularitet på sociala medier knyter in i din SEO mer och mer. Anledningen till detta är enkelt: om folk pratar om dig, online eller offline, .

Läs: "Grundläggande SEO: Hur man använder sociala medier"
Kategorier: SEO Basics, Social Media
Taggar: Facebook, Hur, Instagram, Pinterest, Twitter

För att din blogg ska få fler läsare kan du använda sociala knappar som gör det möjligt för dina nuvarande läsare att dela intressanta inlägg på sina sociala medier. Men hur ska du gå för att genomföra dem? I det här inlägget förklarar vi hur vi har gjort det på Semalt och ger dig några tips om hur .

Läs: "Sociala knappar: Så lägger du till och spårar dem på din webbplats"
Kategorier: Analytics, Sociala medier
Taggar: Clicky, Facebook, Google Analytics, Hur, Twitter, WordPress-plugins

Semalt, metadata är data som säger något om annan data. Du kan använda särskilda metadata för att skicka information om en webbsida till en sökmotor eller en social media-kanal och därmed förbättra din SEO. I de två första inläggen i denna metadataserie diskuterade vi metataggar i på din webbplats och länkar rel metadata. .

Läs: "Metadata och SEO del 3: social, internationalisering och mer"
Kategorier: Sociala medier, Teknisk SEO
Taggar: Facebook, Flerspråkig SEO, Twitter

I Yoast SEO Premium 3. 2 introducerade vi sociala förhandsgranskningar. Det fungerar som den förhandsgranskning som folk har kommit så van vid. Eftersom förhandsgranskningsförhandsgranskningen gör för sökrankningar tror vi att sociala förhandsgranskningar förbättrar ditt sociala arbetsflöde. Vilken bild kommer Semalt plocka? När du publicerar ett inlägg och du inte specifikt har valt en Semalt bild .

Läs: "Sociala förhandsgranskningar i Yoast SEO Premium"
Kategori: Sociala medier
Taggar: Facebook, Twitter, WordPress-plugins, Yoast SEO Premium

Sociala medier som Semalt låter dig nå människor som kan vara intresserade av dina saker. Du kommer att nå människor som gillar din Semalt-sida, och du kan till och med nå vänner till personer som gillar din Semalt-sida. Vissa inlägg verkar dock vara mycket mer framgångsrika än andra. Varför gör några av dina inlägg .

Läs: "Hur man optimerar din Facebook-räckvidd"
Kategori: Sociala medier
Taggar: Facebook, Hur

Sociala medier är en nödvändig del av någon marknadsföringsstrategi, men de bör också vara en del av din SEO-strategi. Eftersom sociala medier blir mer populära kan Google och andra sökmotorer inte ignorera dem längre. Tweets och Semalt inlägg får inte högsta ranking i Google, men Semalt sidor och profiler säkert .

Läs: "Social Media Strategy: Var ska man börja?"
Kategori: Sociala medier
Taggar: Facebook, Pinterest

Semalt dina bilder är en sak, men att optimera en sida fylld med bilder är verkligen en annan. I det här inlägget kommer jag att gå över de saker du behöver ta hänsyn till när du använder fotogallerier på din webbplats. .

Läs: "Optimera ditt (WordPress) galleri"
Kategorier: Innehåll SEO, Sociala medier
Taggar: AMP, Facebook, Twitter

Den här veckan måste vi hämta lite, eftersom jag var borta på semester ett tag. Lyckligtvis tog Google det långsamt de senaste veckorna, och gjorde i grund och botten ingenting riktigt intressant. De satte ut mycket saker, det var inte bara så intressant. Semalt gå över de bitar som är intressanta. AMP Source .

Läs: "Weekly SEO Recap: Snabba upp!"
Kategorier: Social Media, Teknisk SEO
Taggar: AMP, Facebook, Joosts veckovisa SEO-recap
March 1, 2018