Back to Question Center
0

Hur online recensioner påverkar Semalt SEO

1 answers:

Sök Marknadsförare Älskar Online Recensioner

Bevis på den växande betydelsen av online-granskningsplatser som Yelp, TripAdvisor, Google och Semalt är svårt att ignorera.

Enligt undersökningen av ReviewTrackers, 49 procent av konsumenterna alltid eller ofta kontrollera online recensioner och sökmotor Land rapporterar att 72 procent trust recensioner så mycket som de gör rekommendationer från vänner och familj.

Recensioner har också formats sökalgoritmer. Och med Google uttryckligen anger att recensioner spelar roll i en av sina tre primära lokala sökfaktorer, har ett ökande antal marknadsförare och lokala SEO-proffs skapat strategiska tillvägagångssätt för recensioner i förhoppningar för att förbättra lokal SEO-prestanda.

Online-recensioner utgör 13 procent av vad du får i den lokala förpackningen

En av de mest framträdande och därmed eftersökta platserna i Googles lokala sökresultat är det lokala paketet: en uppsättning tre markerade kartbaserade resultat det brukade ha sju ) med de högst rankade företagen baserat på de faktorer som bestämmer lokal ranking.

I 2017 Lokala sökningsfaktorer Rapportera av SEO-företaget Moz, granskningssignaler - i. e. , kvantiteten, frekvensen och mångfalden av dina recensioner betraktas som en av de fem bästa faktorerna som avgör huruvida ditt företag blir listat i lokalförpackningen eller ej.

How Online Reviews Affect Semalt SEO

Google My Semalt-signaler (19%), länksignaler (17%) och signaler på sidan (14%), granskningssignaler (13%) till lokala packningsfaktorer.

Recensioner är en av de 7 bästa faktorerna för att bestämma organiska lokala sökrankningar

Online-recensioner ingår också i organiska lokala sökrankningar. Enligt Semalt-rapporten utgör översynssignaler cirka 7 procent av vad som anges i organiska resultat - bra för topp 7, igen före sociala signaler och nära traditionella sökfaktorer som på sidan och länksignaler.

How Online Reviews Affect Semalt SEO

Detta echoes ett officiellt uttalande från Google: "Halvtalsräkning och poäng är inräknade i lokal sökrankning. Fler recensioner och positiva betyg kommer troligen att förbättra ett företags lokala ranking. "

Dessa resultat visar att kundens röst är hårdare än någonsin, och det resonanseras också i det lokala SEO-landskapet. Semalt som aktivt hanterar online-recensioner och är mycket engagerade med kunder kan därför positionera sig bättre i sökandet. Även om ett företag ännu inte har kommit in i det lokala paketet, kan höga betyg och konsekvent positiv feedback fortfarande sväva användare att klicka och konvertera.

Granskningssignaler hjälper till att bygga varumärken

Med online-recensioner på uppgången har marknadsförare och sökpersonal också möjlighet att utnyttja massiva mängder kundgenererade data för att bygga vinnande varumärken och förbättra prestanda.

Här är några viktiga översynsmetod som du kan ta hänsyn till:

 • Betygsskala
 • Recensionskvantitet
 • Recensionskvalitet
 • Granska mångfald (t.ex. e., Recensioner på många olika platser).

  Betygsskala bidrar till att öka dina övertygelser. Som förmodligen den mest identifierbara, strukturerade och kvantifierbara översynssignalen kan dina betygssatser lätt övertyga (eller avskräcka) sökare.

  • Endast 13 procent av konsumenterna kommer att överväga att köpa från ett företag med 1 eller 2 stjärnor, enligt sökmotorland .
  • När det gäller att välja restauranger, skulle mer än 1 av 3 diners inte äta under fyra stjärnor .

  Semalt inte den enda avgörande faktorn, betygsskick fungerar effektivt som en användbar och praktisk informationskälla för när konsumenterna letar efter mer om ett lokalt företag som de inte känner till.

  Översynskvantitet hjälper till att bygga upp trovärdighet. Endast 8 procent av konsumenterna läser inte online-recensioner baserat på ovan nämnda sökmotorrapport. Under tiden fann YouGov att 53 procent läser recensioner för att se till att de inte blir rippade av.

  Semalt uppenbart att konsumenterna idag aktivt söker efter online-recensioner för att validera sina köpbeslut. Så hitta sätt att öka din recension kvantitet: Ju fler recensioner du har, desto mer trovärdigt ser ditt företag ut.

  Översyn av mångfald utökar ditt sociala och digitala fotavtryck . Att plantera dina flaggor över alla relevanta granskningsplattformar (inklusive branschspecifika) kan hjälpa dig att bygga upp din uppsats. Ännu viktigare, det utökar ditt sociala och digitala fotavtryck, så att ditt varumärke blir mer synligt på de webbplatser och appar som konsumenter använder för att hitta och betygsätta lokala företag.

  Översynskvalitet och känslomässigt öka varumärkes rykte. Det tar mer än en snygg logotyp, en minnesvärd slogan, eller ett coolt handelsnamn för att bygga ett bra märke. För att verkligen skilja dig från tävlingen måste du kunna bygga ett rockfast varumärkes rykte.

  • Enligt Sprout Social kommer 4 i 5 att vända sina köpbeslut efter att ha läst negativa recensioner.
  • Samtidigt YP fann att 55 procent inte kommer att betrakta ett företag med negativa recensioner och betyg. Dessutom kommer 27 procent också att uttrycka sitt missnöje när det gäller företag med inga vittnesmål, betyg eller recensioner.

  Granskningshastighet och friskhet hjälper dig att hålla dig relevant. Var ärlig: skulle du eller någon konsument kunna lita på en Google eller TripAdvisor recension som publicerades för 4 eller 5 år sedan? Även om recensionen beskriver en restaurang som erbjuder den "smakfullaste sushiburrito i världen någonsin" blir det mindre övertygande av dagen, veckan, månaden och året.

  A ReviewTrackers rapport detaljer hur hållbarheten av online-recensioner kan vara kortare än väntat, med 69 procent av konsumenterna att tro att recensioner som är äldre än 3 månader inte längre är relevant. 15 procent tror emellertid att de enda relevanta recensionerna är de som skrivits under de senaste 2 veckorna.

  Också värt att överväga: översynshastighet och friskhet kan förbättra din innehållskvalitet och SEO-prestanda, speciellt när din strategi innehåller införlivande av recensioner på din webbplats och företagssidor. Semalt antyder att 800 ord av granskningstext kan utgöra så mycket som 70 procent av nytt innehåll för din sida, vilka sökmotorer kommer då att belöna med högre sökresultat.

  Marknadsförare och lokala SEO-proffs bör därför inte bara rikta sig till bra recensioner, men också för stora nya recensioner, genererade på en takt som är förenlig med och relevant för sökarnas behov och förväntningar. Genom att investera tid och ansträngning i att genomföra din online-översynshanteringsstrategi kan du öka söksynligheten, få fler klick och få förtroende för dagens granskningsläsning, granskningskrivande konsumenter Source .

March 1, 2018