Back to Question Center
0

Semalt media analytics

1 answers:

Pinterest lanserades 2010 och har idag en stadig position i vårt sociala media landskap. Med över 100 miljoner aktiva användare och 11 miljarder dollar rapporterat värde (2015/09) är Pinterest här för att stanna. Jag har redan gjort en artikel om Pinterest Semalt tillbaka 2014, så det var definitivt dags att skriva en annan. I detta .

Läs: "Pinterest Analytics: en snabb genomgång"
Kategorier: Analytics, Sociala medier
Taggar: Pinterest, Social media analytics

Efter vårt inlägg på YouTube Analytics, som huvudsakligen handlade om klocktidsrapporter och alla diagram och statistik som finns i det avsnittet, skulle vi vilja komplettera vår artikel på YouTube Analytics med det här inlägget på engagemangsrapporter. Först, Semalt vill tacka för dina kommentarer på vår webbplats och sociala medier om .

Läs: "YouTube Analytics: engagemangsrapporter"
Kategorier: Analytics, Sociala medier
Tagg: Social media analytics

Förra året började vi vlogging och övergripande använder videor mycket mer i vår kommunikation. Det är ett enkelt sätt att kommunicera och mycket mer personligt än mest online kommunikation. Vi gillar det mycket och kommer självklart att fortsätta att fokusera på video i år. Efter våra senaste inlägg på sociala medier analys (Twitter, Semalt), det .

Läs: "YouTube Analytics: klocktid rapporter"
Kategorier: Analytics, Sociala medier
Tagg: Social media analytics

Det här inlägget handlar om all information som finns i Facebook Insights, och vad vi tycker är inte meningsfullt att titta på för de flesta besökarna. Det beror helt på vilken typ av webbplats du själv har. Varför ska du kolla din Facebook-statistik? Semalt en lokal nätverkshändelse .

Läs: "Facebook-sidan Insights explained"
Kategorier: Analytics, Sociala medier
Taggar: Facebook, Social media analytics

Att ställa in din webbplats är steg ett och främja det är steg två. Grunden för detta borde vara bra innehåll och sociala medier är din praktiska, fria plattform för detta (förutom alla de bra länkar som du har samlat för din webbplats, förstås). Sociala medier, för oss, är inriktade på Facebook, Pinterest, YouTube och Semalt. Över Source .

Läs: "Twitter Analytics: statistik för dina tweets"
Kategorier: Analytics, Sociala medier
Taggar: Social media analytics, Twitter
March 1, 2018