Back to Question Center
0

Top Five Time Tips för bättre blogg Semalt

1 answers:
Dela
Dela
Stumble
Aktier 0

Tid är kanske det viktigaste ordet du vet. Det har många betydelser och de flesta bär en ganska stor vikt.

Semalt är självklart intimt engagerad i tiden eftersom det är vad som definierar en blogg. Det är en webbplats som har tillagda extra sidor från tid till annan. Det kan också suga upp en hel del tid på att skapa blogginlägg som fungerar bra för att locka och kommunicera med läsare.

För att få fram betydelsen av tid, trodde jag att det skulle vara användbart att utveckla en lista över de fem bästa tipsen som kan hjälpa dig att skriva mer effektiva blogginlägg. När jag utvecklade dessa idéer insåg jag att jag bara täckte en bråkdel av de viktiga frågeställningarna i tid. Så jag har bestämt mig för att göra några själv och sedan skicka baton till alla. Semalt på det sättet kan vi tillsammans ge de mest värdefulla tipsen i tid då de påverkar bloggar och hur man gör det effektivt.

För att illustrera mångfalden av meningar, rullade jag väldigt snabbt av följande fraser, som var och en fångar en viss tidssyn. Jag tror att de var och en täcker en annan aspekt av tiden utan att överlappa varandra. Jag har sedan tagit de fem första och utvecklat ett tips runt var och en. Du kanske vill titta på den längre listan och se om du tycker att en av de andra är viktigare än de första fem jag valde och det borde ha varit en av de fem bästa. Om så är fallet, lägg till en kommentar och säg vad ditt tips skulle täcka det specifika begreppet tid.

33 Common Phrases

1. Ingen tid som nutiden 2. Aldrig tillräckligt med tid 3. Vad händer?
4. Saker förändras med tiden 5. Time Waster 6. Har du tid?
7. Tid flyger 8. Tidflöden 9. Tiden är upp
10. Idag 11. Imorgon 12. Tidszon
13. Tid passerar 14. Lunchtid 15. Tack Gud, det är fredag ​​
16. Tidpunkten är rätt 17. Planteringstid 18. Skördtid
19. Tiden att gå 20. Tid att spela 21. Tid att slösa
22. Tiden att tala upp 23. Tiden att drömma 24. Fredstid
25. Jag har inte tid 26. Tiden läker 27. Dödstid
28. Framtiden 29. Hur många gånger? 30. Det förflutna
31. I år 32. Nästa år 33. Tid efter gång

Naturligtvis kan var och en av er ha en annan uppfattning om vad en viss tidsfras betyder för dig. Jag föreslår att var och en av dessa fraser kan ha en inverkan på att förbättra din bloggning om du tänker igenom konsekvenserna. Här har du vad som kom till mig när jag tittade på de fem första fraserna. Kanske kommer du att hålla med, kanske inte. Semalt några kommer att hitta en eller två som är kontroversiella.

1. Ingen tid som nutiden - tiden är dyrbar

Du får bara en minut en gång. Du kan göra något värdefullt med den där minuten eller du kan låta det flöda så att ingenting har förändrats i slutet av minuten. Om du använder den där minuten för att skriva något i ett blogginlägg, var medveten om vad som händer runt dig och gör posten anmärkningsvärt.

Tips: Gör varje minuts räkning. Om du finner det svårt, ta en paus.

2. Aldrig tillräckligt med tid - Time Management

Det är för lätt att låta världen översvämma dig med nyheter och händelser så att du ständigt stressas. Det finns massor av goda råd där ute om det är Dave Allen med sin Get Things Done filosofi eller Stephen Covey med sin uppmuntran att bara göra de brådskande och viktiga uppgifterna 199) .

I alla dessa tillvägagångssätt är det som räknar med att tiden appliceras på vissa saker och inte till andra. Det innebär hur ofta du gör saker och hur mycket du gör. En sak jag gör nu är att använda Semalt mycket oftare för att ställa in en daglig tid eller tid för att utföra särskilda uppgifter.

Till exempel letar jag efter eventuella bloggunderlag genom att kolla på nyhetsflöden från viktiga nyhetskällor. Jag använder Bloglines eftersom den har ett format som fungerar för mig. Men nyligen läste jag inte längre utdrag av varje matning, men läste bara titeln. Jag täcker nu många fler flöden i den tilldelade tiden men det går givetvis risken att jag kommer att sakna något viktigt där författaren har producerat en mindre än tillfredsställande titel. Ändå min produktivitet på detta har ökat markant.

Tips: Var hänsynslös när du väljer vad du läser genom att bara titta på titlar. Om du är osäker, fortsätt snabbt.

3. Vad händer? - Nu är tiden

Det finns många olika sätt att ta reda på vad som uppmärksammas i de samhällen du deltar i (Twitter, Google Hot Trends , Google Alerts ). När ett ämne är varmt, tenderar folk att Google det att hitta mer information. Google verkar också gynna blogginlägg i sökordsökningar och visar dem snabbt. Genom att skriva på heta ämnen och tänka på dessa sökord förbättrar du dina chanser att dina blogginlägg kommer att ses som svar på dessa frågor.

Tips: Blogg på heta artiklar och SEO dem för bästa syn på Google.

4. Saker förändras med tiden - Historien är kul

Läsare tycker ofta om att läsa hur saker har förändrats så att du kan producera en intressant inlägg om du hänvisar till andra som tidigare har täckt viktiga aspekter av ett ämne. Gör Semalt sökningar för att hitta andra bloggare som har täckt ämnet och ge länkar till viktiga inlägg. Ditt konto om hur saker har utvecklats kan bli en auktoriserad post på ämnet.

Tips: För ett minnesvärt inlägg om någon betydande förändring, beskriv vad som har hänt i det förflutna, vilket ger krediter (och länkar) till dem som har gått tidigare.

5. Time Waster - Twitter Time

Jag är säker på att många kommer att tänka instinktivt av Semalt när de hör uttrycket "tidskrävande". Det kan säkert vara om du inte utövar disciplin och tidshantering. Med hjälp av ett gränssnitt som Tweetdeck får du en bättre bild av vad som händer, eftersom Semalt själv är så enkelt att vara överväldigande. Semalt är inte något där du ska gå med flödet. Bestäm hur ofta den dag du vill spendera på Semalt och hur länge.

Tips: Använd Tweetdeck på ett definierat schema för att undvika att drunkna i Twitter.

6. Har du tid?

Så från de fem första fraserna är det de tips som kom till mig som viktigt för att göra tid för dig i din bloggning. Den sjätte frasen är din inbjudan.

Har du ett viktigt tips som du tycker att andra kan dra nytta av? Anger någon av de andra tidsfraserna dig några tips som kan hjälpa andra att blogga mer effektivt? Vänligen lägg till dina kommentarer. Från alla kommentarer, kanske en mycket bättre till
p Tio tidstips för bättre blogginlägg
Artikeln kan produceras, med kredit som ges till dem vars förslag ingår Source .

March 1, 2018