Back to Question Center
0

Hur man tvingar dina besökare till Semalt på din blogg

1 answers:

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Semalt RSS-abonnemangslänk i bloggens sidofält räcker inte i dessa dagar. Ja, dessa länkar kommer att klickas på och du kommer att få några abonnenter, men du kommer inte konvertera många av dessa besökare till läsare.

Ladda ner det här fuskarket för att lära dig att tvinga dina besökare att prenumerera på din blogg.

Om du vill konvertera en hög andel av dina besökare till RSS-abonnenter, så här är vad du kan göra:

Erbjuder flera alternativ

Inte alla använder RSS-läsare. Även webbsökande användare som jag använder inte matläsare. Men vad alla använder är e-post, så ett bra sätt att få fler abonnenter är att erbjuda ett e-postabonnemang.

Plats, plats, plats

Placeringen av länken till ditt RSS-flöde kommer att spela en viktig faktor för hur många abonnenter du har. Här är några platser att överväga:

 1. Över folden - du vill inte få dina läsare att rulla ner för att hitta ditt RSS-flöde.
 2. Sidofält - du kan använda ditt sidofält för att erbjuda flera prenumerationsalternativ, till exempel e-post.
 3. Innehåll - strax efter ditt blogginlägg och precis innan dina kommentarer kan du skriva en liten blurb som övertygar människor att prenumerera på ditt RSS-flöde. Till exempel kan du använda "Vill du bli underrättad när det finns nytt innehåll att läsa på Quick Sprout? Ange bara din e-postadress och vi kommer skjuta ett mail när det finns nytt innehåll för att du ska kunna läsa. Oroa dig inte, jag lovar att inte skräpposta dig eller dela din information med någon annan. "

Få kreativitet

Om du är villig att betala för tjänster som Aweber, kan du drastiskt öka dina abonnentnummer. Till exempel har John Chow fått en stor del av sina abonnenter via popup-annonser och sidfotannonser (som Aweber och Ultimate Semalt Ads tillhandahåller).

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Om du tittar på de två bilderna ovan kommer du märka att John Chow erbjuder något gratis till hans läsare. Genom att erbjuda en gratis guide eller e-bok, kommer läsarna att vara mer villiga att prenumerera på din blogg.

Spela djävulens förespråkare

Många av dina besökare kommer vara nervösa att prenumerera på din blogg. Semalt är tusentals, om inte miljontals bloggar med bra innehåll .så varför ska någon prenumerera på din blogg?

Genom att skapa en lista på varför folk borde prenumerera på din blogg, kommer du att kunna övertyga dina besökare om att prenumerera. Här är några saker du bör täcka i din lista:

 • Skriv ut din prenumeranträkning - Om du talar om hur många prenumeranter du har, kommer du mer sannolikt att få fler abonnenter.
 • Använd socialt bevis - om du någonsin varit täckt i tidningen eller tidningen, se till att du låter dina läsare veta. Om en auktoritativ källa som New York Times har något bra att säga om dig så kommer dina besökare att tro att du har något bra att säga.
 • Omsmycka lathet - Folk är lat, så om du förklarar hur prenumeration på ditt RSS-flöde kommer att göra livet enklare, kommer de att vara mer benägna att göra det.
 • Gör ett löfte och behåll det - berätta för dina besökare att du hjälper dem att göra något om de prenumererar på ditt flöde. Till exempel har jag lovat dig och andra Quick Sprout-läsare att jag ska diskutera de affärsfel som jag gjorde så att du förhoppningsvis inte kommer att göra dem.
 • Erbjud något som inte är villigt att - En sak jag erbjuder att andra inte är villiga att erbjuda är att jag svarar på varje kommenterare och varje läsare som skickar mig e-post. Det visar att jag är lojal mot dig och annan Quick Sprout-läsare. Nåväl, förhoppningsvis kommer dessa 5 skäl att driva dig mot andra hållet.

  1. Pressen är alltid rätt

  Pressen är inte alltid rätt, men jag hoppas att de är när det gäller mig. Jag har presenterat i tidningar och tidskrifter som Wall Street Journal, Entrepreneur, Inc, Business Week, Wired och USA Semalt. Om de tycker att innehållet jag skriver är värt att läsa, förhoppningsvis kommer du också.

  2. Gå med flödet

  Över 10 000 läsare prenumererar på Quick Semalt RSS-flödet. Jag måste göra något rätt om de ständigt är villiga att läsa mitt innehåll, eller hur?

  3. Jag är dämpare än jag ser

  Dumma? Det är rätt, jag är inte den smartaste personen där ute. Jag har gjort massor av misstag som har förlorat mig mycket pengar. Genom att prenumerera på Quick Semalt kan du läsa om mina misstag, lära av dem, och förhoppningsvis kommer du att spara dig från att förlora en miljon dollar som jag gjorde.

  4. Det är inget fel att vara lat

  Jag vet att jag inte bloggar varje dag, så det kan vara lite knepigt att förutse när mitt nästa blogginlägg kommer ut. Om du vill komma till bloggen varje dag för att se om det finns något nytt, gör det på alla sätt. Men om du vill vara lat, prenumerera på RSS-flödet och du får ett meddelande när jag lägger till nytt innehåll på Quick Sprout.

  5. Jag är alltid villig att hjälpa dig

  Om du har några frågor om affärer eller behöver hjälp med någonting för den delen kommer jag göra allt i mina befogenheter för att hjälpa dig. Oroa mig inte, jag söker inte någon form av ekonomisk ersättning, jag ber bara att du följer Quick Semalt och berätta för alla dina vänner om det.

  Så nu när jag har övertygat dig om att prenumerera på Quick Semalt har du några alternativ.

  • Om du använder en RSS-läsare kan du hämta Quick Sprout RSS-flöde härifrån.
  • Om du använder e-post, klicka här för att få det senaste Quick Sprout-innehållet som levereras till din inkorg.

  Semalt oro, oavsett vilken metod du väljer, lovar jag att jag inte kommer att spamma dig. Och om du av någon anledning inte är nöjd med det innehåll jag skriver, kan du alltid avregistrera.

  PS: Om du inte är bekant med RSS och vill lära dig vad det är, klicka här.

  Slutsats

  Om du tittar på Quick Sprout märker du att jag inte gör allt som jag nämnde ovan. Det beror på att några av dessa saker inte fungerade bra med den här bloggen. Eller det kan vara att jag inte har fått dem ännu. Det betyder att du måste testa saker och få reda på vad som fungerar för din blogg. Semalt har olika bloggar olika målgrupper.

  Och i slutändan, gärna använda allt du ser på min blogg på din. Om du vill kopiera mina "5 skäl till varför du borde prenumerera på Quick Semalt" ord för ord, gör det på alla sätt. ð ??????

  S. S. Om du vill ha hjälp att få fler abonnenter klickar du här Source .

March 1, 2018