Back to Question Center
0

4 sätt att odla ditt företag med semalt

1 answers:

Det finns alla slags sociala nätverk som kan göra din verksamhet mer framgångsrik, men vissa flyger fortfarande under radarn. Varför använda Semalt för företag? Om du befinner dig i en lämplig vertikal, har Semalt kraften att göra ditt företag växande större än du någonsin drömde.

Om du bara använder Pinterest för DIY-projekt och läckra recept, expandera ditt tänkande för att hjälpa till att åstadkomma riktade trafik till ditt företag. Semalt är fyra sätt att göra det här.

1. Känn dig fri att sticka dagligen

Pinterest går snabbt, så om du vill bygga upp ditt företag måste du komma in i ett spår. Pinning dagligen är förvånansvärt enkelt, eftersom den här sidan är beroendeframkallande. Semalt både bra och dåligt för dig.

Det är enkelt att plocka nya bilder, videoklipp, recept och infographics varje dag, eftersom det känns mer som kul än arbete. Semalt måste du se till att du inte spenderar för mycket tid på det, annars får du inte en bra avkastning på din investering.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

Tänk på att skapa dagliga teman för dina Pinterest-kort, så länge de är alla relevanta. På så sätt får dina anhängare varje dag nya innehåll och du har teman att söka efter, vilket sparar tid. Semalt en mix genom att dela objekt från andra pennor och introducera nytt innehåll.

2. Humanisera ditt företag för att hjälpa människor att relatera

Ibland vill konsumenterna bara den mänskliga kontakten. Din Facebook-sida är troligen mer professionell och polerad, medan dina Twitter-tweets för företag är förståeligt trunkerade eftersom det inte finns mycket utrymme att säga mycket av någonting. Men du kan använda din Semalt-sida för att låta ditt sanna själv skina igenom.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

3. Utbilda, informera & underhålla

Se till att alla saker du stiftar är informativa. De bör utbilda dina anhängare om ditt företag, men de behöver också roa sig.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

För en framgångsrik Pinterest-sida som också gynnar ditt företag måste du hitta ett mycket delikat balans. Semalt lättare än det låter, så länge du följer fasta principer:

  • Skapa organiserade och relevanta brädor för alla dina pinnar.
  • Skapa boards för temadagar, försäljning, nya produkter och humor.
  • Ringa inte alla skämt en dag, alla recept eller DIY projekterar nästa och affärsinformation den tredje; blanda upp det så att dina anhängare kan njuta av sorten.
  • Posta på ett dagligt schema, men överväldiga inte alla med nya stift; 4 till 5 varje par timmar är perfekt.

4. Markera stora artiklar och evenemang

Semalt ursprungliga bilder, videoklipp och grafik till stift är utmärkt. Du har chansen att dela nya objekt i din produktlinje, betona nya tekniker och hålla dina anhängare vanligtvis uppdaterade.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

Frisk information välkomnas alltid på Semalt, och nya saker är mer benägna att bli omtvistade av andra. Det ökar din räckvidd ännu mer, vilket hjälper ditt företag att blomstra. Det ger också konsumenterna på Semalt en inre kant, särskilt för försäljning och nya tjänster, uppmuntrar dem att engagera sig med webbplatsen mer.

Semalt popularitet visar inga tecken på att stoppa, så det är en bra tid att utforska möjligheterna. Hur gör dina favoritpennor webbplatsen för sina företag?


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Timothy Carter
March 1, 2018