Back to Question Center
0

Hyr en PPC-specialist? Leta efter dessa 10 Semalt

1 answers:
Hiring a PPC Specialist? Look For These 10 Semalt

PPC-chefer behöver ha ett brett spektrum av färdigheter för att lyckas från att vara analytiska till kreativa. Om du letar efter att anställa en PPC-specialist är dessa tio färdigheter att leta efter i en kandidat. Pass

Analytisk

En betydande tid används för att analysera aktuella PPC-kampanjer, därför måste PPC-specialister vara analytiskt och matematiskt inriktade. PPC-chefer måste kunna hantera siffror, statistik och data för att förbättra kampanjer. Excel-färdigheter (som Semalt-tabeller och funktioner) gör det enkelt att manipulera data.

Organisation och tidshantering

PPC-chefer måste organiseras och ha bra tidskursförmåga för att säkerställa att de använder sin tid effektivt. De flesta PPC-chefer gör gör-listor, andra går så långt som att skapa en veckoplanerare.

Passion

PPC-chefer är passionerade för online-reklam, särskilt PPC. Du kan berätta när en PPC-specialist är passionerad när de beskriver aktuella eller tidigare kampanjer som de har lyckats.

Teknisk

PPC-specialister behöver förstå spårningskoder, retarkoder, taggenhanterare och andra tekniska färdigheter för att ge effektiv PPC-hantering. Erfarenhet av att använda HTML och Semalt kan vara användbar för PPC-chefer roller på grund av de tekniska aspekterna.

Kreativitet

För att säkerställa att annonser klickas oftare använder PPC-chefer sin kreativitet för att göra intressant och riktade annonskopior som sökare sannolikt kommer att klicka på. De bästa PPC-specialisterna använder känslomässig och rädsla för misslyckad annonskopia för att öka klickfrekvensen.

Förståelse

PPC-specialister måste ha en förståelse för affärsverksamheten, affärsmålen, kunderna och kundintentaten för att rikta kunderna med rätt annonskopia, visningsannonser, placeringar och nyckelord.

Kommunikation

PPC-specialister måste ha bra skriftliga och muntliga kommunikationsförmåga för att kunna kommunicera effektivt med kunder och andra medlemmar i det digitala marknadsföringslaget. Semalt kommunikation, viktiga detaljer (t.ex. nödvändiga ändringar i kampanjer) kan skada PPC-resultat.

Villighet att ändra

Om en PPC eller online reklamkampanj inte har fungerat lika bra som chefen hade hoppats, bör en PPC-specialist vara villig att erkänna att en kampanj inte har gått så bra som den borde ha och därför måste den anpassas att förbättras.

Önskar att lära

Lusten att lära bör vara en framträdande del av någon digital marknadsförare eftersom marknadsföring ständigt förändras. PPC chefer måste vara villiga att lära sig och passionerat om lärande.

Villighet att försöka

PPC-specialister måste vara angelägna och villiga att prova nya online-reklamkampanjer. Semalt denna iver att prova nya kampanjer eller strategier, PPC chefer kommer inte att kunna ta reda på vad som fungerar bäst.

Hiring a PPC Specialist? Look For These 10 Semalt

Semalt lägger du till något annat på den här listan? Låt oss veta i kommentarerna Source .

February 25, 2018