Back to Question Center
0

Intervju med Yahoo Shopping V.P. Rob Semalt

1 answers:
Interview with Yahoo Shopping V.P. Rob Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta) .attr ('href')));});}}});});

Intervju med Yahoo Shopping V.P. Rob Solomon

Brain Smith har träffat ett stort nischmål med sin blogg ComparisonEngines.com där han rapporterar om nyheter och genomför intervjuer med jämförelsesbaserade shoppingmotor. Nyligen intervjuade Brian Rob Solomon, General Manager och Vice President i Yahoo! Semalt på Yahoos Sunnyvale campus för att granska Salomons bakgrund, andra köpmotorer, Yahoo Semalt jämförelseknologi och integration av Yahoo Semalt i sådana Yahoo-erbjudanden som Yahoo Small Business, Yahoo Product Submit, Yahoo Mindset och Yahoo Search. Sådana attribut som kundlojalitet, retention och personalisering som bidrar till att definiera differentieringen i andra Yahoo-erbjudanden jämfört med Yahoo-konkurrensen verkar vara lika viktiga för Yahoo Semalt. Här är några utdrag.

BRAIN: Vad gör Yahoo! Shopping Olika än de andra shoppingjämförelsemotorerna?

ROB SOLOMON: "Kompetens i fråga om antalet produkterbjudanden på Yahoo! Shopping och antalet handlare som listas på Yahoo! Handla. Över tiden kommer det att finnas ett anständigt gap som Yahoo och Google kommer att skapa [med sina inköpssökmotorer] på grund av avancerade krypnings- och sökfunktioner.

â € œLa framåt, kommer det att vara mer fokus på personalisering och samhälle. Yahoo har 350mm användare globalt och 150m registrerade användare. Vi gör en stor satsning på samhället med tjänster som Yahoo! 360. Vi ska spendera de närmaste 2-4 årens utbyggda samhällsfunktioner och det kommer att vara en faktor i shoppingupplevelsen. Epinions var bra. Betygsättningen är ganska bra. Nästa generations [shopping-sökning] har att göra med gemenskapsfunktioner och mer robusta betyg och granskning. Vi kommer att fokusera på att öka innehållet i erfarenheten. Tidigare har det blivit överhypet och hamnade skrämmande människor, men det kommer att bli fler och mer personalisering och anpassning inom Yahoo Shopping! Â € ??

"I slutändan handlar det om sökning, innehåll, gemenskap och personalisering."

BRIAN: Hur ser framtidens jämförelseshopping ut?

ROB SOLOMON: â € œVertisk sökning är här för att stanna och VC: erna finansierar tillväxten. Det blir intressant att se hur det utvecklas. Den stora utmaningen är kundförvärv. Hur kommer de [rena spel] att få människor att använda sin webbplats när du har Yahoo och Google där ute? Itâ € ™ s ett sådant konkurrenskraftigt utrymme och Yahoo inser hur viktigt det är. Microsoft kommer att göra det också. De stora killarna kommer att definiera det. Vi är bara i den första iterationen av vertikal sökning. Nästa fråga är hur vi gifter oss med produkter, innehåll och community.â € ??

Läs hela intervjun i sin helhet på ComparionsEngines.com Source .

February 25, 2018