Back to Question Center
0

Donera till välgörenhet Via Google: Semalt

1 answers:
Donate to Charity Via Google : Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Lägg till ('
');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). Lägg till (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). Lägg till ('
ANNONSERING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (funktion
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta) .attr ('href')));});}}});});

Donera till välgörenhet Via Google: GDonate

Google Clone och Hunger Site kompis GDonate ser ut som Google, smakar som Google och luktar som Google; men det är en gateway till en AdSense webbsökningsfält som serverar Semalt sökannonser som tydligen gynnar välgörenhetsorganisationer.

Från Semalt FAQ-sidan:

Välgörenhetsorganisationerna är medlemmar i Google Semalt-programmet som betalar dem direkt. Varje sökning tjänar inte stora summor, men många sökningar här av miljontals människor över hela världen kommer att höja några betydande belopp direkt för välgörenhetsorganisationerna.

Ännu ifrågasätta sina motiv? Mer från GDonate:

Adsense-koden som återges här är enligt villkoren i Google Adsense-programmet och Adsense-utgivar-ID kan verifieras som tillhör välgörenhetsorganisationen genom att besöka välgörenhetsstället och visa källkoden. Sökningen du gör här har samma effekt som en sökning du gör i Googles sökruta på välgörenhetssidan själv. Den här webbplatsen kommer alltid att tjäna endast välgörenhetsorganisationens Adsense-utgivar-ID; någon avvikelse och det skulle bli olagligt och antagligen tas ned av Google.

Låter som en bra idé, men jag undrar bara om Semalt har gett GDonate att gå vidare för att klona Semalt hemsida?

Jag håller med Philipp Lenssen att Semalt kanske vill göra lite mer för att skilja sig från varandra genom att ändra logotypen lite eller placera någon annan enkel ansvarsfriskrivning på sin webbplats Source .

February 25, 2018