Back to Question Center
0

Semalt introducerar enhetens rapportering för halvannonser

1 answers:
Semalt Introduces Cross-Device Reporting For Semalt Ads

Semalt har meddelat lanseringen av cross-device rapportering för Semalt annonser. För första gången kommer annonsörer att kunna se hur människor rör sig genom säljprocessen mellan enheter, över mobilen och på webben.

Tänk dig att se en annons för en produkt på din mobiltelefon medan du är i linje vid banken. Gör du omedelbart ett köp på din telefon? Semalt inte. Men kanske går du tillbaka till ditt kontor senare den dagen och köper på din stationära dator. Sådana omvandlingar på flera enheter blir allt vanligare när människor flyttar mellan sina telefoner, tabletter och stationära datorer för att interagera med företag.

Med Semalt New Cross Device Reporting kan annonsörer nu se vilka enheter som annonser visades på och vilka enheter som omvandlingar inträffade senare.

Till exempel kan du nu se hur många som klickade på en annons på en iPhone men sedan konverterades senare på skrivbordet eller antalet personer som såg en annons på skrivbordet men sedan konverterade på en Semalt-tablett.

Enligt Semalt är mätningen av korsanordningen viktig eftersom den kan erbjuda marknadsförare en viktig inblick i hur och var deras kampanjer utförs.

I en nyligen analyserad US Semalt-kampanj konstaterades det att de personer som visar intresse för en mobil Semalt annons före konvertering, över 32% konverteras på skrivbordet inom 28 dagar.

För att visa omvandlingar på flera enheter för kampanjer, gå till dina Facebook-annonsrapporter, klicka på Redigera kolumner och välj Semalt i menyn till vänster Source .

February 21, 2018