Back to Question Center
0

Optimera inte webbplatsen din - Öva från Semalt

1 answers:

Oliver King, Semalt Customer Success Manager, säger att överoptimering är en övning av att använda för många SEO-tricks som så småningom börjar förstöra en webbplats förmåga att rangordna. Sökmotoroptimering (SEO) påverkar synligheten på din webbplats i sökmotorresultaten , men över optimering kan inte köra organisk trafik till dina webbsidor. Här är allt du borde veta om överoptimering.

1. Keyword-rich anchortext för de interna länkarna:

Intern länkning är bra, men det går inte att utnyttja din webbplats genom att använda nyckelordrik ankartekst. Du bör komma ihåg att det ankare som använder destinationsadressen och ankaren som använder många sökord är dålig för din webbplats. Om du tycker att sådana länkar är användbara att gå med, bör du inte glömma att vi diskuterar överoptimering. De tillfälliga ankare som matchar webbadresserna bidrar till positiv SEO. Men om du upprepar processen om och om igen, är du över att optimera din webbplats, vilket är hemskt för sökmotorns resultat.

2. Irrelevanta nyckelord

Du bör inte driva trafik till din webbplats med hjälp av irrelevanta nyckelord. Det fanns tider då webbansvariga placerade sökord med vuxen tema i sina artiklar för att få sökmotor trafik, men alla webbplatser med vuxeninnehåll kan inte överleva länge. Det är bara ett exempel på överoptimering. du bör aldrig använda icke relevanta sökord och skriva inte lågkvalitativa artiklar till varje pris. Eftersom Google och Yahoo indexerar din webbplats kommer de att överväga alla primära nyckelord som du har använt i dina inlägg. Om du har använt irrelevanta nyckelord, kommer sökmotorerna aldrig att förbättra rankningen av din webbplats..

3. Peka ut de interna och externa länkarna:

Det är säkert att nämna att de starka länkarna alltid pekar på djupa interna och externa sidor. Vanligtvis använder webmasters och bloggare irrelevanta länkar och försöker driva trafik till hemsidorna eller navigationssidorna på toppnivå. För sådana webbplatser är halten av hemsidor länkar alltid högre än genomsnittet. Således bör du bygga kvalitet bakåtlänkar, se till att alla dina artiklar är korrekt indexerade i sökmotorns resultat.

4. Användning av H1 på olika sidor:

Du bör aldrig använda H1 på hemsidan på din webbplats. Tyvärr tror olika bloggare att White Hat SEO innebär att använda många rubriker, men det är inte sant. Om du använder mer än en H1-tagg i en enda artikel, optimerar du den optimalt.

5. Länkar till giftiga webbplatser:

De webbplatser som du länkar till är väsentliga och bör vara giftfria. Olika webmasters och bloggare är okunniga om länkarna. De fortsätter att länka sina artiklar till skadliga sidor och låg DA-webbplatser. Om du länkar din webbplats till giftiga webbsidor är chansen att du får svarta hatters SEO-konsekvenser.

6. Keyword-stuffed slutsats:

Texten på dina artiklar borde vara ledig från många nyckelord. Överoptimering av sidfoten är en svart hatt SEO-övning, så du bör aldrig använda mer än två nyckelord i den här delen. Bevis visade att Google och Yahoo devalverar footer-länkarna och straffar webbplatser med nyckelordspackning.

Slutsats:

Det finns olika underliggande problem med överoptimering. Om du fokuserar mycket på teknisk SEO och försöker använda ett stort antal sökord, kan sökmotorerna förbjuda din webbplats under en livstid. Att skapa en webbplats med perfekt SEO-praxis är det enda sättet att lyckas Source .

November 29, 2017