Back to Question Center
0

Vad är sätten att få backlinks till min hemsida?

1 answers:

Bakåtlänkar fungerar som livsnerven för webbplatsoptimering och spelar de viktigaste rollerna i sökmotoroptimeringsspelet. Det är därför som SEO-experter investerar i vissa former av länkbyggnad om de följer Googles riktlinjer eller inte. Spridningsgenereringens spridningsmetoder inkluderar gästposter, social delning, bloggpost, kampanjer med uppköp och betalade länkar.

Dessa länkbyggnadstekniker kan antingen bidra med din SEO-insats eller förstöra dem alls. De flesta webbplatsägare tar orden "SEO bidrag" som deras webkällor ranking förbättring. Den tråkiga sanningen om det är dock att även om du bygger en högkvalitativ länkprofil, finns det ingen garanti för att du kommer att få höga positioner för rankning av sökmotorer.

how to get backlinks to my website

I den här artikeln hittar du några anledningar till att externa länkar inte direkt kan påverka din rangposition på sökresultatsidan.

Varför får backlinks till din webbplats inte alltid resultativt?

Om du får externa länkar till din webbplats med bedrägliga spammiga sätt kommer det inte att göra dig så bra. De flera lågkvalitativa bakåtlänkarna från tredje parts webbplatser kommer inte att ge dig ett tryck på SERP. Inte bara kommer din webbplats någonsin att rankas i TOP-resultaten på Google, men också riskerar du att få det straffat.

I våra dagar är webmasters medvetna om faran från spammiga bakåtlänkar som externa länkar från länkplanter, spammy bloggkommentarer, reklamposter och spunna artiklar. Vissa webbplatsägare, speciellt de som är nya på detta område, kan dock falla för enkla sätt att få mycket länkjuice till sina webbkällor inom en kort period. Jag rekommenderar starkt att du undviker eventuella bedrägliga länkbyggnadstekniker eftersom Google för närvarande blir smartare och snabbt kan upptäcka alla regelbrottslingar och bestraffa dem. Du kan aldrig veta hur Google tolkar denna eller den bakåtlänk. Ibland kan sökrobotar enkelt ignorera länkar från spammiga webbplatser och räkna inte trafik från dem.

För att få ett synligt resultat från din länkbyggnadskampanj, måste du vara säker på att du bygger länkar från webbplatser som är - auktoritativa, relevanta för din nisch, pålitlig, väl indexering och kopplad till av andra auktoritativa, tillförlitliga och välrenommerade webbplatser.

En annan allmän tro på denna sfär är att man tjänar en backlänk från en av de bästa online-webbkällorna som Entrepreneur, Forbes eller New York Times kan snabbt driva upp en webbplats på SERP. Det fungerar inte alltid detsamma i verkligheten. Den här länken kan antingen hjälpa din webbplats att rangordna högre och ge dig mycket konverterad trafik eller inte ha någon inverkan på dina mätvärden alls.

how to get backlinks

Vad vi aldrig säkert vet är en länk som är bra eller dåligt för söksynlighet eftersom Google enkelt kan tolka detta inte 100% relevanta men organiskt erhållna länk som betald.

Samma situation kan observeras med bloggkommentarer. I vissa fall ger dessa länkar mycket värde till din webbplats, men ibland är de märkta som spammiga referenser till ditt företag. Alla dina bloggkommentarer kan ge olika resultat på din webbplats Source .

December 22, 2017