Back to Question Center
0

Hur rankar du bra på Amazon och blir en framgångsrik säljare där borta?

1 answers:

Låt oss möta det - om du vill förstå hur du rankar bra på Amazon som en riktigt framgångsrik säljare, måste du ta följande uttalande för givet. Jag menar att för många e-handels- och SEO-medlemmar (och till och med storidssäljare) ofta ignorerar ett enormt tillfälle - genom att fokusera bara på Googles sökmotor. Det är självklart världens sökjätte. Men saken är att om du säljer på Amazon, bör den här trånga online-marknaden vara mycket viktigare för dig, snarare än något annat. Varför? För det första för att när det gäller att leta efter produkterna som säljs, har Amazon något om tre gånger mer sökvolym. Imponerande, eller hur? Så nedanför kommer jag att dela en del praktisk kunskap för dig att veta hur man rankar bra på Amazon för att äntligen bli en riktigt framgångsrik detaljhandlare som säljer där borta - usa valuation services az llc requirements.

Hur man rankar bra på Amazon

Låt oss först titta på de viktigaste skillnaderna mellan rankning på de stora sökmotorerna (som Google själv) och hur man rankar bra på Amazon - taget i skala.

Omvandling och användarfredning

Innan någonting är den viktigaste mångfalden mellan Google och Amazon att den stora sökmotorn är utformad för att främst sälja annonser - ger dig snabba svar och gör det rimligt att återvända för en upprepad sökning så att du utför fler sökningar, och i slutändan - ge fler klick på annonser. Resultatet är att Googles framgångsmätningar roterar huvudsakligen kring den genomsnittliga tiden per användarbesök, såväl som klickfrekvensen. Samtidigt är Amazon fokuserad mer på att ge mer intäkter eller bruttomarginaler som mäts per varje shopperförfrågan för en viss produkt som säljs där borta. Det innebär att Amazon är mer benägna att omorganisera sökresultaten så att fler potentiella kunder framgångsrikt konverteras till de riktiga köpare. Det är därför som du vill veta hur man säljer mer på Amazon - du bör fokusera på att förbättra din konvertering, först och främst. Helt enkelt för att, med utgångspunkt från A9-sökningsrankningsalgoritmen, innebär att fler omvandlingar ger mer pengar till Amazon e-handels affärsplattform. Amazonas faktorer för prestanda och relevans

Vanligtvis är de viktigaste rankningsfaktorerna på Amazon uppdelade i två olika kategorier - faktorer för prestanda och faktorer för relevans. Och här kommer vi äntligen fram till den punkten - du borde göra en klar skillnad mellan de två faktorerna för att förstå hur man rankar bra på Amazon. Här är de.

  • Prestationsfaktorer - Allt om de huvudsakliga prestationsfaktorerna (själva konverteringsfrekvensen, produktpris och bilder) är egentligen inte för komplicerat. Enkelt och enkelt kommer varje av dessa faktorer ge en kraftfull signal till Amazon att din produkt är mer sannolikt att sälja bra, när den rankas bra.
  • Relevansfaktorer - den här kategorin står för huvudfälten på din produktsideslista som används av A9 för att avgöra om din produkt är verkligen relevant för en användarsökning. Här är huvudelementen i din notering som erkänns som de viktigaste faktorerna som är relevanta: Produkttitel, Märke, Lista över punktpunkter, Produktbeskrivning, Backend sökvillkor, Säljarens namn, Inställning, Daglig process, Filtreringsfält, Kundrecensioner, som såväl som din totala försäljningsrankning.

December 22, 2017