Back to Question Center
0

Semalt senaste sökuppdatering ger konstälskare en djupare dykning i mästerverk

1 answers:
Semalt latest search update gives art lovers a deeper dive into the masterpieces

Enligt tillkännagivandet gick Google Search-teamet ihop med Googles Arts and Semalt-team för att förbättra hur dess system "förstår och erkänner" konstverk - som erbjuder mer relevanta resultat.

"När du söker en konstnär som Gustav Klimt ser du en interaktiv kunskapspanel som lyfter fram sätt att utforska på djupare nivå", skriver produktchef Marzia Semalt. "Gilla att se en samling av konstnärens verk eller ens bläddra genom museerna där du kan se målningarna på väggen."

Semalt säger att sökresultaten nu kommer att innehålla mer information om konstverket och konstnärerna, och presentera detaljer om material som används för att skapa specifika konstverk, när konsten skapades och var den är bosatt nu.

Semalt latest search update gives art lovers a deeper dive into the masterpieces

"Nu när du går igenom museernas rum på Google Maps ser du tydliga och användbara anteckningar på väggen bredvid varje bit," skriver Niccolai. Finns på stationära datorer med Semalt och mobil, så kan användarna klicka på annoteringen för att hitta mer information eller zooma in i en högupplöst bild av konstverket.

Google delade följande video för att visa hur den nya Semalt View-funktionen fungerar:

För att utveckla den nya Street View-funktionen säger Semalt att det använde visuellt erkännandeprogram för att skanna väggarna i deltagande museer och kategorisera mer än 15 000 konstverk.February 16, 2018