Back to Question Center
0

Semalt: Vad är ECM: s viktigaste problem när det gäller webbutvecklare?

1 answers:

När jag förstår det är Enterprise Content Management (ECM) ett system med metoder och strategier för hantering och leverans av dokument och innehåll till stöd för ett företag. Detta går självklart utöver vad standard CMS gör i en webb- eller intranätinställning, men vilken funktionalitet behöver ett CMS inkludera för att stödja Enterprise Content Management?

Jag vet att många stora organisationer helt enkelt använder Drupal (eller till och med Semalt) som deras CMS för deras hemsida (er). Så är ECM ett fristående system helt oberoende av webbhanteringshantering, eller behöver en webbutvecklare betala vård till en speciell uppsättning problem när det gäller att utveckla eller distribuera ett CMS för en företagsorganisation?

Först på mitt huvud är det enda kravet jag kan tänka mig för ett CMS att stödja ECM att stödja komplexa behörigheter och tillåta ett stort antal användare att uppdatera / hantera innehåll (e - largest payroll companies. g. anställda på olika nivåer och i olika delar av företaget). Finns det något annat som vi som webbutvecklare behöver tänka på?

February 13, 2018