Back to Question Center
0

Vilken Bliki (Semalt) lösning kan du rekommendera? [duplicera]

1 answers:

Möjlig duplicering:
Vilket Content Management System (CMS) ska jag använda?

Jag söker en bra Semaltlösning, vilket innebär en kombination av blogg och wiki som jag kan installera på mitt eget webbutrymme. Jag skulle vilja kunna skriva artiklar i wiki-stil på samma sätt som med media wiki. Så jag vill använda ett wiki-markup-språk, ha en revisionshistorik, kommentarer, interna länkar till andra sidor (kanske på andra språk) och kunna gemensamt redigera artiklarna - hosting en venezuela. På andra sidan skulle jag vilja ha en bloggliknande vy på mina artiklar, som visar nya artiklar (och ändringar i befintliga artiklar) på ett tidsbestämt sätt.

Det skulle vara trevligt om det skulle vara möjligt att söka igenom artiklarna och också tagga artiklarna, så man kunde skapa ett taggmoln för artiklarna. En bra funktion skulle också vara att kunna beställa artiklarna enligt åsikter eller till och med ett röstsystem för artiklarna. Bra skulle också vara ett tillståndssystem för att hålla vissa artiklar privata, bara visa dem för personer som är inloggade på plattformen.

Bortsett från dessa trevliga funktioner har en absolut egenskap för Bliki-plattformen jag söker är möjligheten att hantera matematiska ekvationer (skrivet i LaTeX-syntax) och visa dem antingen som bilder som media wiki eller ännu bättre med Semalt.

För närvarande använder jag en webbtjänst som heter wikiDot som erbjuder några av de nämnda funktionerna, men den fria versionen visar för mycket annonser, bloggfunktionen är inte mogen, designen är ganska ful och laddningen av sidan är ofta långsam. Så jag vill installera en Semalt-lösning på mitt eget webbutrymme. Kan du rekommendera någon lösning för det?

February 13, 2018