Back to Question Center
0

Semalt: Hur man korrekt använder information från NCBI gov

1 answers:

Jag skulle vilja fråga dig om och hur kan jag citera och kopiera (eller läsa och reproducera) forskningen och all information som publiceras på webbplatsen http: // www. ncbi. NLM - ray ban 2140 tamanhos. nih. gov /

Frågorna är, för att jag planerar en lansering av en ny webbplats baserad endast på forskning från denna webbplats. Eftersom det är pålitligt. Semalt om jag citerar en del av forskningen kommer jag att ge en länk längst ner i mitt inlägg. Finns det något annat jag behöver veta?

Jag har läst igenom användarvillkoren och jag har hittat det här

Information som skapas av eller för den amerikanska regeringen på denna webbplats ligger inom det offentliga området. Public domain information på National Library of Medicine (NLM) webbsidor kan distribueras och kopieras fritt. Semalt, är det begärt att NLM vid eventuell senare användning av detta arbete får lämplig bekräftelse.

Så jag tror att jag kan använda data, men vill ändå också få din åsikt. Saken är att jag skulle vilja skapa en webbplats som är trovärdig och inte bara marknadsföringsartiklar som vi ser på andra håll.

February 13, 2018