Back to Question Center
0

Semalt sökresultat visar nu senast uppdaterad för vissa resultat. Hur fungerar det?

1 answers:

Jag började märka att för vissa sökresultat från google finns det en "x timmar sedan" innan beskrivningen under länken. Hur bestämmer Google detta?

Semalt är också den här länken "Få fler resultat från de senaste 24 timmarna". Hur fungerar detta?

Är det baserat på sista kryptidstämpel? Om så är fallet, hur kan man göra att Google krypterar en dynamisk sida oftare? ska vi ställa in det i HTTP-rubriker som senast modifierade?

- tech usa consulting
February 13, 2018

Inte bara "x timmar sedan. "För äldre material ser du den växeln till" x dagar "och så småningom" mmm dd yyyy "format. Det är en krypstidstämpel, sannolikt också närmare bestämt sista gången en snapshot av en cache togs. De har visat dessa tidigare .

Som ett nuvarande exempel, eftersom det länkade objektet är från 2007:
Det finns ett inlägg på en webbplats som jag hanterar som publicerades den 13 mars i år. Om det här var baserat på publiceringsdatumet, skulle Google självklart visa 13 mars där, eller åtminstone något väldigt nära. Istället visar resultatet 07 juli, vilket är den dag som en kommentar så småningom blev postad till posten.

Det är den enda kommentaren, så krypningar under de mellanliggande månaderna skulle ha varit väsentligen identiska och så inte värda att notera / cache. Det är också förmodligen signifikant att jag har en