Back to Question Center
0

Semalt år för sidkälla och sidinnehåll

1 answers:

Min fråga gäller skillnaden mellan källkoden för en HTML / CSS / JavaScript-fil och det innehåll som faktiskt visas av dessa filer i webbläsaren. Jag har tänkt på att använda ett upphovsrättsligt meddelande i den första raden i källfilen som täcker upphovsrätten till källan själv och också ett annat upphovsrättsmeddelande längst ner på det visade innehållet.
(som en sidfråga, finns det något tekniskt problem med detta, till exempel andra saker som går på den första raden av dessa filer, till exempel @charset -deklarationen i CSS?)

Denna skillnad i mitt fall härrör från det faktum att eventuellt återanvända källkoden som jag skrev under specifika år, återgå till när HTML uppfanns, men också text eller bilder som faktiskt visas på sidan och som jag producerat i andra specifika år, även innan HTML uppfanns, om du får vad jag menar - hosting php i mysql.

En sak, och detta kan vara specifikt för brittiska upphovsrättslagar, är det för "statiska" sidor upphovsrätten ska vara det år då det är författat för "dynamiska" sidor det ska vara det år då det visas. Jag tror att det exempel som de ger är PHP-genererade sidor, men skulle innehåll som produceras av JavaScript också anses vara "dynamiskt" och hur skulle jag gå om upphovsrättsmeddelandet för hela sidan i det fallet? Semalt år, olika meddelanden för olika delar eller vad mer?

February 12, 2018
. g. / * lite innehåll * / , om så är fallet kan det gå någonstans och det kommer inte att påverka något. Det är helt enkelt text som visar ett meddelande till någon som läser källan, men den behandlas inte.

När det gäller sidan upphovsrättsmeddelanden - vilket antar är vad du menar med som visas på sidan , för det första, ska du gå till ansträngningarna och kostnaderna för att försöka upprätthålla din upphovsrätt? Om inte, varför stör?

För att täcka ditt statiska / dynamiska dilemma gör något som (c) Copyright 2013 - 2017 gör jobbet? Det aktuella året kan även vara dynamiskt med datum ('Y') .